2777
2789

بستگی داره به اخلاقش 

اینکه همه المان های مورد نظرتو داره؟

اگه اره فقط به خاطر ۱۲ سال ردش نکن بره

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم مهم تفاهمه،خیلیا همسن هستن یا 3سال تفاوت سنی دارم اما مثل سگو گربن تفاهم ندارم،مهم تفاهمه اخلاقو رفتارتونه اگ اینا باشه ن زیاد نیست.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
خوبه یا بد؟

چی بگم؟؟؟

من و همسرم تو عقدیم مشکل داریم اما این مشکلات کوچیک ترین ربطی به اختلاف سنیمون نداره...

راستشو بخوای نمیخوام از خودم تعریف کنم اما همه میگن اخلاق و طرز فکرم بزرگتر از سنم میزنه

من تست سن عقلی دادم

سن عقلی من بین۲۲ تا۲۹ساله

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

تاپیکمو گزاش بزنین پاک بشهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2954627/زندان

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
اون اصلا براشم مهم نیست ولی من یه جورایی مهمه برام

عزیزم معلومه که اون براش مهم نیست !!!!! تو باید برات مهم باشه که شاید روحیت شاداب تر از اون باشه و اذیت و سرکوب شی !!!! شایدم اون ادم سر زنده ای باشه و اصلا اینطوری نشه برای همین میگم که حتما مشاور برین 

اللهم عجل لولیک الفرج
چی بگم؟؟؟ من و همسرم تو عقدیم مشکل داریم اما این مشکلات کوچیک ترین ربطی به اختلاف سنیمون نداره... ...

عه اهان کلا خانما همیشه نسبت ب سنشون فهمیده ترن

خوشبخت باشی دوستم😘

من نمیتونم بگم کمه نه میتونم تایید کنم زیاد نیس

همه اینا بستگی ب طرفین داره و ب شناخت طرف

ممکنه با ی نفر همسن باشی ولی ی دهه از هم دور باشه درک و تفاهمتون

ولی با یه نفر یه دهه اختلاف داشته باشی ولی دنیاتون یکی باشه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی