2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الانم پات كن چرا خودتو محدود ميكني؟؟؟ اينهمه مدل و بازيگر امريكايي كوتاهترين قد ١٧٠ واسه مدل شدن ...

خو خودت ک میگی مدل اونام بیرون بیشتر تخت میپوشن بعد میانگین قدیشون زیاده تقریبا همه بلندن

نمیتونم الان باشوهرم هم قدم فکر کن یه ده سانتی هم بپوشم. تو مجالسامونم با پاشنه ۵ سانتی از همه خانو ...

منم قدم ١٧٢ هست از اكثر خانوماي اطرافم بلندترم اما ديدم چرا بايد حسرت پوشيدن يه كفش به دلم بمونه 🤷‍♀️

بعدم توي مجالس همه كفش پاشنه دار ميپوشن توام بپوشي زياد به چشم نمياد

شوهرت حساسه كه ازش بزني بالاتر؟ اگه نيست بپوش كيف كن

اين بازيگرا ميبيني از شوهراشونم ميزنن بالا ولي باز پاشنه دار ميپوشن. 😁😁 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
چندسالته؟ شوهرت قدش چنده عزیزم؟ اختلافتون

31 قد شوهرم هم 178  . یه 28 سانتی فرق داریم ولی به نظرم زیاد نیس یک وجب و نیم ازم بلنده دیگه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم قدم ١٧٢ هست از اكثر خانوماي اطرافم بلندترم اما ديدم چرا بايد حسرت پوشيدن يه كفش به دلم بمونه 🤷‍ ...

نه من بیشتر از شوهرم حساسم واسه اون نمیتونم هضمش کنم شمام با همسرت هم قدی؟

عزیزم 30 زیاد نیست ...تا کجاشین؟؟؟ منم همینطورم با دوست پسرم همش استرس میگیرم و کمبود اعتماد بنفس

دیگه خودش خواست 

اتفاقا من قبل ازدواج مفصل راجع بهش حرف زدم باهاش گفتم پس فرداحوصله طعنه فامیلاتوندارماااا 

گفت به کسی چه من زن ریزمیزه دوس دارم 

ولی من خیلیییی دیدم مردهای بلندقدخانومای کوتاه قدرومیپسندن