nazij مدیر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6652 عنوان شوهرم.... | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 18 پست دوستان شوهرم بعداز۱۶روزاومده.خونه.دیروزرفت ارایشگاه وبیمارستان...بازاومدخونه.صبح ساعت ۳رفت شهردیگه کاراداری داشت.۵غروب اومد وبرام توضیح دادک چیکاراکرده.بازساعت ۶غروب باهمکارش رفت جلسه.ساعت ۹اومد...من بدخلق میشم ولی خونه زیادنیس....ظاهرموبدمیگیرم باهاش.دلم نمخادهمش بیرون بره.تازه ازسرکاراومده.من حق ندارم؟؟ماهمش بگوبخندداریم.ولی الان وجودم ناراحته.گفت یخ بازکن ببرم پایین واس فامیلش اب بخوره گفتم خودت بازکن.انگاری ناراحت شد.رفتم گفتم بده ندادخودش بازکرد ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔 1398/04/18 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
313يارمهديjan عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 913 همینکارمیکنم عزیزم.غذای خوشمزه.بخودمم میرسه اونم خیلی محبت میکنه.همش میگه دوستدارم.ولی نبود زیادیش ن ... عزيزم خداراشکرر گلم خودتو نااميد مباش ابجي گلمکدوم جاي دوست داري بري بهش بگو تا ببرتون عشقمممماگه.حوصلتون سر رفت يه کاري واسه سرگرمي انجام بده گلممممابجي واقعأ خداراشکر ميکنم شوهرت بهتون محبت ميده همين قدرش بدون عشقمممم
چشم_سوزنی عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2775 چی بگم؟میگم اگ همش بگم چرامیری بیرون شاید دیگه برام توضیح نده وعادی بشه بهرحال باید بهش بگی دیگه. مستقیما حرفتو بزن وگرنه طلبکارتر میشه ها..
nazij مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6652 عزيزم خداراشکرر گلم خودتو نااميد مباش ابجي گلم کدوم جاي دوست داري بري بهش بگو تا ببرتون عشقم ... چشم عزیزدلم...رفت دیگه حرف زدم.غذااوردم.رخت خاب پهن کردم ک بخابه خیلی خستس طفلک...ممنون حالم بهترشدباشمادوستان ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
313يارمهديjan عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 913 چشم عزیزدلم...رفت دیگه حرف زدم.غذااوردم.رخت خاب پهن کردم ک بخابه خیلی خستس طفلک...ممنون حالم بهترشدب ... عزيزمممم فدات بشمممان شاءاللّه زندگي پربرکت وتا اخرعمر زنده وسالم باشين گلم