2777
2789
عنوان

واای کمک...ساس🕷

164 بازدید | 14 پست

بیشعورررا...تو تختخاب پسرام بودن😭😭😭

هفته پیش کلی سم زدیم ولی بازم میدیدم شبا بچه هامو همش میکنن...هی گفتیم خدایا چیه..پشه اس..عنکبوته؟

خوشخابشونم برداشته بودیم زیراشو سم زدیم...اما بازم جای گزش حشره بود رو بدنشون...

امروز رو تختی پسرمو برداشتم که بتکونم دیدم وااای لای درزاش چقد حشره ریزه😣😣😣 قشنگ لای درزا که با زحمت دیده میشدن لعنتیااا

چیکار کنم

رو تختیا رو همه رو انداختم تو لباسشویی.پهن کردم تو آفتاب...همه رو جارو برقی کشیدم

ولی میترسم تخم گذاری کنن اینور و اونور

کسی تجربه داره

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=96618382]اونجا نبودن لعنتیا😯[/QUOTEجدیدا وسیله چوبی نخریدی؟

نه.حدود ۸ ماه یا ۹ ماه پیش فقط یه تخت براشون گرفتیم

وحشتناکن خیلی سخت از بین میرن و خونخوارن شبها دم صبح بیرون میان و از روی نفس کشیدنت میان سمتت مادر من خونش ساس داشت هیچ سمی اثر نکردآخر سم پاش های مخصوص خبرکرد اومدن اصلا قایم میشن وقتی تخم ریزی کردن و خیلی زیاد شدن خودشون و نشون میدن بی نهایت سخت جان و موذی هستن

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
نه.حدود ۸ ماه یا ۹ ماه پیش فقط یه تخت براشون گرفتیم

واسه منم بعد از چهار ماه اومدن بیرون و تو همین فصلم میان متاسفانه

دقیق نگاه کن بنظرم زیر هموناس.باید بلندش کنی پایه هاشو ببینی واسه من زیر پایه های میز و صندلی بودن

فقط با آب کاملا جوش باید تمام لباسها و ملحفه هارو بشوری و بزاری جلو آفتاب داغ تا خشک بشه توی درزها لونه میکنن و عاشق چوبن وسایل چوبی

فقط با آب کاملا جوش باید تمام لباسها و ملحفه هارو بشوری و بزاری جلو آفتاب داغ تا خشک بشه توی درزها ل ...

اوه اوه کارم سخت شد پس😐

آب داغ لباسشویی نشور جون لباسها خراب میشن من مادرم توی قابلمه بزرگ روی گاز همه رو جوشوند

آب داغ لباسشویی نشور جون لباسها خراب میشن من مادرم توی قابلمه بزرگ روی گاز همه رو جوشوند

وای شستم 😟

همه لباسارو بشور بااب داغ یا بذاربقول دوستمون بجوشه کل خونه وتمام وسایل چوبی رو همه سمپاشی کن سمپاشی کردی چندساعت نباید خونه باشی یه خانومی میگفت نباید اسمش روبیاری چون زیاد میشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
همه لباسارو بشور بااب داغ یا بذاربقول دوستمون بجوشه کل خونه وتمام وسایل چوبی رو همه سمپاشی کن سمپاشی ...

اها.ممنون