2777
2789
عنوان

محتاج دعا

35 بازدید | 2 پست

انشالله به حق نام الله و توسل به امام رضا که چندروز دیگه میلادشون هست همه تا یکشنبه روز عید حاجت روا باشن.دیشب خواب دیدم حرم امام رضام.گفتم باهم دعا کنیم.دعا در حق همدیگه خیلی موثره

نفری ۵ تا صلوات به نیت پنج تن بفرستیم.التماس دعا دارم زیاد.خیلی ممنونم

💚صلوات💚ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

عزیزای دلم ازشما عاجزانه خواهش میکنم واسه من حقیر ودلشکسته هم دعا کنید خیلی نیاز به دعاتون دارم ایشاالله حاجت همه روا بشه چندسالی حال دلم اصلا خوب نیست ازخدابخواهیند که گره ای ازمشکلاتم بازبشه وخدا خودش جواب دلشکستمو بده ازتون ممنونم 

التماس دعای فراوان 😔😔😢😢😭😭😭

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  اللهم صل ...

حاجت روا باشید انشالله.توی این روزها سوره یس را بخوانید تقدیم امام جواد کنید و امام رضا را به پسرش امام جواد قسم بدید مطمئن باشید از الان حاجت رواهستید انشالله

💚صلوات💚ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/