2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده خب😟😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 160 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شوهرم ب میوه نگا کرد دلم خون شد   فردا پسفردا بچم با حسرت ب میوه ها نگا کنه که سکته م ...

ما هم یکم شرایطمون سخته خونه خریدیم گاهی واسه بعضی چیزا کم میاریم و من تو دلم خون جمع میشه اگه دخترم چیزی بخواد و نتونم بخرم حالا خوبه مادرشوهرم برعکس مادرشوهر شما دست مارو میگیره جدا از بدیهاش نمیزاره چیزی کم داشته باشیم حتی گاهی واسه دخترمم لباس و اسباب بازی میخره یا میوه گوشت برنج عسل گردو میده میگه نزار بچم از تغذیه اش بیوفته حالا من خیالم راحته اما باز تو دلم میگم نکنه دخترم چیزی بخواد و من نتونم ببین شما چی میکشید 

ببین گل من خرج اضافی اگه بخوایی بکنی بدون حرامه نوه و پسرت گشنه بمونن تو بری دردر دورور گناهه از انس ...

من هیچوقت اینکارو نمیکنم فقط حرف من اینه ک اونم مادره راضی ب سختی بچش نمیشه 

خب بهش بگو اونم مطمئنم قبول میکنه وقتی بچش کلی طلب داره واسه چی بره مسافرت خوش بگذرونه؟؟؟ شما اومدی ...

مگه ذاتش خوبه  پا پس نمیکشه که خراب بشه    تو عید عیدیام تو کیفم بود  اومدم دیدم نیس فهمیدم شوهرم برداشته    مادرشوهرم جلو همممه گف حالا چقد بود با یه پوزخند    گفتم ۴۰۰ هزار تومن    گف وااااه اینطوری پیش بری یه چیزی میشی   ب حالت مسخره نگام کرد نیشخند زد   منم خفه شدم     تو دلم گفتم اگه چیزی نیس پس چرا نصف همین پولو هر ماه ازمون میگیری    مثلا باکلاس شد و من زیر خط فقر

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

🔴 خرج کردن شوهر برای خانوادش.

اگر همسرتون برای خانواده‌اش #خرج‌های اضافه می‌کنه در حالیکه شما مطمئن هستید اونها واقعا نیازمند #پول همسرتون نیستند لذا این مساله شما رو رنج میده، دو تا راه دارید:

‌❌ راه #اشتباه اینه که دائم بهش بگید چرا فلان چیز رو براشون خریدی؟ چرا فلان #مبلغ رو براشون خرج کردی؟ چرا واسه تولد خواهرزادت اون کادوی #گرون رو خربدی؟ و .... این رفتار شما به مرور همسرتون رو #پنهانکار خواهد کرد و یاد خواهد گرفت خرج‌ها یا کارهایی که برای اونها انجام میده رو ازتون #مخفی کنه، ضمن اینکه شما رو #دشمن خانوادش می‌بینه. پس هرگز مخالفت مستقیم نکنید. هرگز! اگر هم تا الان اینکار رو می‌کردید از حالا به بعد نکنید.

✅ راه #درست اینه که به شیوه غیرمستقبم عمل کنید یعنی برای #پولهای همسرتون برنامه ریزی کنید قبل از اینکه اون این پولها رو خرج کنه. مثلا #وام بگیرید تا مجبور بشه قسط بده، یا اگه شرایطش رو دارید #طلا بخرید، یا ثبت نام کنید مثلا برای یه قطعه #زمین کوچیک تو شمال و... در کل طوری برای درامدش برنامه ریزی کنید که اصلا هیچ پولی برای خرج های #اضافی باقی نمونه.

لیلابهرامپور_روانشناس#

🍃🌸 @sedayehamdel

من نگفتم منطقيه میگم بهش بگه اونم قبول میکنه 

یعنی فکر میکنی مادره نمیدونه بچه اش توی خونه ی مستجری نشسته؟ واسه مغازش اجاره میده

والا ما سوغاتی میخریم واسه پدر مادرمون سفر میرین میگن نمیخواد پولاتونو خرج نکنین خونه بخرین

عزیزم

مادر پدر نادان و نااگاه داریم

این همه مادر معتاد

این همه پدر خیانت کار

استارت عزیز راهش اینه که دلت سنگ بشه و از این ببعد دلسوزی نکنی خرج کن حتی اگه نداره مجبورش. کن بر ...

مادرشو نگا نکن   زن انقد زود از چشم میوفته هاااا میگه ببین درکم نمیکنه      برا مامانش این تو دهنش نمیره  ولی برا زن درجا همینو میگن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

این کاناله خیلی نکات و سیاستای عملی تو زندگی مشترک داره.. یکی از همین نی نی سایتا معرفی کرده بود. حتما بخون بهتر میشه رابطت مثل رایطه من و همسرم. ادرسش تو تل گرام اینه:

sedayehamdel@

یعنی فکر میکنی مادره نمیدونه بچه اش توی خونه ی مستجری نشسته؟ واسه مغازش اجاره میده والا ما سوغاتی م ...

نمیدونم شاید اینجوری ک شما میگی باشه ولی چون من خودم ندیدم همچین آدمایی رو فک میکنم همه مث پدرومادر خودمن