2777
2789

قورمهه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شام نده اگر میخوای ساده باشه،بعد از شام جشن بگیر،ساعت ۹ به بعد، تزیین کن، میز بچین کیک و شربت و پف ...

خیلی ضایع هست به مهمون بگی ۹ شب بیاین.  خب میتونه بعد از ظهر بگیره یه ساندویچ کوچیک به عنوان عصرانه بده و تا ۸ تموم کنه مهمونی رو

خیلی ضایع هست به مهمون بگی ۹ شب بیاین.  خب میتونه بعد از ظهر بگیره یه ساندویچ کوچیک به عنوان عص ...

شاید واسه شما زشت باشه چون اهل شب نشینی نیستید،،اما ما زیاد شب نشینی میریم عزیزم،

زشت اینه مهمان دعوت کنی الویه بدی،

به عنوان شب نشینی تولد رو بگیریم شیک تره تا بعد از ظهر بگی زنو مرد بیان بعد برن خونه شام نداشته باشن،اگر بچه بودن یا حداقل فقط خانما میشد بعد از ظهر برگذار کرد،

شاید واسه شما زشت باشه چون اهل شب نشینی نیستید،،اما ما زیاد شب نشینی میریم عزیزم، زشت اینه مهمان دع ...

شب نشینی یه چیزه. تولد یه چیز دیگه  بازم خانواده ها با هم فرق می‌کنند ما تولد رو شب نشینی نمیگیریم اگه بگیریم یا شام میدیم   یا اگه بخوایم مختصر بگیریم عصرانه میدیم تو اطرافیانمون تا حالا ندیدم  تولد رو شب نشینی بگیرن

شب نشینی یه چیزه. تولد یه چیز دیگه  بازم خانواده ها با هم فرق می‌کنند ما تولد رو شب نشینی نمیگی ...

😊 شما کلا از اون خانواده های  فقط اهل شکم هستید،دیدو بازدید واستون اهمیتی نداره

😊 شما کلا از اون خانواده های  فقط اهل شکم هستید،دیدو بازدید واستون اهمیتی نداره

من توهینی به شما نکردم نظرم رو گفتم. شما میگی زشته جلو مهمون الویه بزاریم من اگه جایی هم‌برم شعورم میرسه اگه جلوم نون و‌پنیر هم بزارن میگم مرسی شاید در همین حد داشتن