2777
2789
عنوان

پارک دوبل

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 24 پست
[QUOTE=96601825]پارک دوبل با استفاده از چیز دیگه هم مگه میشه؟[/QUO بله میشه راستی شما روش تون رو توض ...

تو اول روش خودتو توضيح بده من ببينم😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم..بنظرم اگه تازه پشت ماشین میشینی بهت پیشنهاد میدم فعلا فکر دوبله پارک کردنو زیاد نکن ..یه مقدار بگذره رانندگیت خوب بشه خودت براحتی دوبله میری ..واقعا اونجور که فکر کنی قانون خاصی داره نیست ..فقط باید اون قلق رانندگی دستت بیاد

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
تو اول روش خودتو توضيح بده من ببينم😐

من فعلا کلاس میرم دوبل نرسیدم این روش رو شنیدم گفتم بپرسم

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
یکم توضیح پلیز    

چیو توضیح بدم😐

تجربیه دیگه از آینه پشتتو میبیتی خودت میفهمی کی فرمونو بچرخونی ک نیوفتی تو جوب😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من یادمه مربیم میگفت اگر میخوای پشت یه ماشینی پارک کنی باید اونقدری بری جلو که باهاش موازی بشی.بعد دنده عقب میگیری و به محظه اینکه از شیشه لچکیه عقب گوشه صندوق عقب ماشین بغلی رو دیدی فذمون رو میچرخونی تا بری تو جایه پارک بعد وقتی اونقدری رفتی داخل که لچکیه جلو تونستی صندوق بغلی رو ببینی فرمون رو صاف میکنی و کامل پارک میکنی.

مادرم نور چشمامه.بدون اون کور مطلقم
اونایی که میگن مگه بدون اینه بغل هم میشه یا خیلی حرفه این یا پارک دوبل بلد نیستند.

دقیقا بلد نیستن و البته مسخره می کنن متاسفانه

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
[QUOTE=96601825]پارک دوبل با استفاده از چیز دیگه هم مگه میشه؟[/QUO بله میشه راستی شما روش تون رو توض ...

من کنار ماشین پارک شده وایمیستم دنده عقب وقتی حس کردم میتونم فرمونو بشکنم(یعنی عقب ماشینم با ماشین پارک شده برخورد نکنه) تا جایی که به قول معروف جدول از تو آینه بغل بیفته رو دستگیره ماشینم،بعدم درحال حرکت فرمونو به سمت مخالف بر میگردونم

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن