2821
2789
عنوان

آقا سلام😂

385 بازدید | 31 پست

یه کانال جذاب،از همه چی، از ترفند،زیبایی خانوم ها، زیبایی آقایون، عکس پروفایل و متن های جذاب، روش ها و از این چیزا

تعداد رای : 19
نظرسنجی
آره
8
42%
نه
11
57%

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرد باس بوی عرقش از پا درت بیاره😐

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

برا چی کامنتای فنچا و بچه هارو لایک میکنی؟

بیشین بینیم باو😎

من کامنتای باحال لایک میکنم فنچول😁

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

عه دعوا نکنین😐😂

کانال یا گروه😐

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
بیشین بینیم باو😎 من کامنتای باحال لایک میکنم فنچول😁

😂😂😂😂😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

😁😁😁

عه بادام تلخ ک تو قایق بودی؟ 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792