2821
2789

How i met your mother سریاله

Speaky اپه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

BBC learning English                                               ا simpson, family guy,American dad. البته کارتوناش بچگانه نیست موضوعاتش.‌ فیلم هم سریال خوبه و بسته به سطح زبانتون انتخاب کنید. Friends, how I met your mother, Big Ban theory, Vampire diaries, Grey's Anatomy, Suits, Harry potter.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسیی😘💕

خواهش موفق باشی💚

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
مرسی عزیزم😘😘💕💕 سطحم خوبه ضعیف نیستم متوسط هستم اینا خوبه استفاده کنم؟؟ 

اره اگه متوسط هستی فعلا با Friends یا how I met your mother یا کارتون ها شروع کن. بعد بقیه سریال ها. اون برنامه هم خوبه. اینستا هم پیج دارن خیلی مطالب خوبی میزاره

گرفتن امتحان شفاهی روزانه در بطن زندگی از خودت

چطوری؟

این طوری که هر جمله ی کوتاهی که به فارسی میگی همون لحظه انگلیسیشو سعی کنی بگی!

نکته ی این کار چیه؟

زبان جدید رو با جملات مهم و  کاربردی زندگی شروع میکنی

تو محیط خانواده و در کل جمع افراد شروع میکنی انگلیسی حرف زدن و اون موانع ذهنی ات از بین میره کم کم بهش میگن ایگو باوندری

به مغزت فرمان صادر میشه من به این لغت ها نیاز دارم

چه زمانی؟

وقتی میبینی از اون جمله  دو تا لغتش رو بلد نیستی و همون موقع میری چک اش میکنی

به محض صادر شدن فرمان نیاز به اون لغات به مغزت سریع تر لغات رو یاد میگیری!

این واقعا واضحه شما فرض کن وقتی به خودت بگی یادم نره فلان ساعت قرصامو بخورم و مدام تکرارش کنی  ممکنه یادت بره قرصاتو بخوری یا وقتی بیخیالش باشی و ساعت ها تو اینترنت بچرخی

من انگلیسی و آلمانی رو این طوری یاد گرفتم

از اینکه بگن دیوونه شده با خودش حرف میزنه هم نترس خخخخ

نتیجه مهمه