2777
2789
عنوان

سفت شدن جنین

231 بازدید | 25 پست

سلام دوستان . من هفته ۲۷ هستم . دوقلو دارم. یکی خیلی خودشو سفت میکنه . ولی درد اصلا ندارم. ماساژ میدم شل می‌کنه خودشو. میاد زیر معده خودشو سفت میکنم . کسی اینجوری بوده ؟ تجربه دارید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برای منم خیلی خودشو سفت میکنه.دست میکشم ول میکنه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
هر دو پسرن. اصلا درد ندارم . تکونشون هم خوبه.ماساژ میدم حرف میزنم شل می‌کنه خودشو. والا به دکترم گفت ...

خب داره بازی میکنه امکانش هم هست ک جلوباد کولر یا پنکه میشینی و سرما میخوره ک جمع میشه چون پسرمن از سرما خودش جمع میکرد یه شال بستم روشکمم خوب میشد

خب داره بازی میکنه امکانش هم هست ک جلوباد کولر یا پنکه میشینی و سرما میخوره ک جمع میشه چون پسرمن از ...

آره اکثرا جلو کولرم. ولی از اول هی خودشو قلمبه میکرد . دکترم اهل آمپول و دارو دادن نیست آخه . میترسم خطرناک باشه

برا منم همینه. اصطلاحا میگن قوز میکنه. به حدی هم شدیده که کلا شکمم کج میشه. نگران نباش، این یکی خیلی ...

برای منم شکمم کاملا کج میشه

اخ الهی قربونش برم😂😂

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید