2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه زن داشته باشه وبايکی ديگه بره مسلما هرزه ميشه گفت بهشون 

پس مردهای هرزه تعدادشان بیشتر از زنهای هرزه هست،امروز شوهرم میگفت اکثر دوستاش دوست دختر دارن با اینکه زنهای جوون و زیبایی دارن ولی خیانت میکنن و زناشون هم خبر ندارن چون خیلی ماهرانه اینکار رو انجام میدن مثلا به زنه میگن هر دو هفته یه بار بهت زنگ میزنم با هم بریم خونه خالی یعنی دیگه مثل قبل با دخترا ۲۴ پای تلفن نیستن هفته ای یه بار با ام حرف میزنن و قرار میزارن مثلا😐 

دوستان من نظره همگیو خوندم و ممنونم ازتون😘

اخه اونایی که تو همین سایت اومدن گفتن من قبل از ازدواج با شوهرم دوست بودم و هرکاریم کردیم

یعنی اونا از رو عشق نبوده؟شهوت بود؟مرز بین شهوت و عشق رو از کجا میشه تشخیص داد پس؟

پس مردهای هرزه تعدادشان بیشتر از زنهای هرزه هست،امروز شوهرم میگفت اکثر دوستاش دوست دختر دارن با اینک ...

بله مرداخيلی تعدادشون بيشتراز زناهاس شايديه عده خانم بخاطردلايلی واردلجن زارشده باشن ولی من کسايی روميشناسم که باوجودخانم زيباوپاک دنبال تنوع طلبی وهرزگی هستن که متاسفانه هيچ وقتم درست نميشن

دوستان من نظره همگیو خوندم و ممنونم ازتون😘 اخه اونایی که تو همین سایت اومدن گفتن من قبل از ازدواج ...

همين که پاپيش گذاشته برازدواج خودش يعنی اينکه دوست داشته ولی کاش اينکارونميکردی...

دوستان من نظره همگیو خوندم و ممنونم ازتون😘 اخه اونایی که تو همین سایت اومدن گفتن من قبل از ازدواج ...

وقتی دختر و پسری با هم دوست هستن به هم کشش دارن حالا ممکنه عاشق هم باشن یا نباشن فرقی نمیکنه همیشه یه کششی وجود داره البته اکثر خانوم ها باید طرف رو دوست داشته باشن ولی مردها نه  

فکر کن دیگه حتی نمی تونیم مچ شوهر هامون رو بگیریم چون زرنگ شدن🤕🤕😰

اینجور زرنگیا کارما داره....بذار هرکار میخان بکنن😎

البته الکی میگمااااا😂....من مچ بگیرم ممکنه بکشمش!

همين که پاپيش گذاشته برازدواج خودش يعنی اينکه دوست داشته ولی کاش اينکارونميکردی...

اخه اون ۲۲ سالشه و من ۱۹ سالمه

من دانشجو هستم اونم دانشگاشو ول کرد رفت دنبال کار

هر وقت اومد حرف بزنیم بحث به اونجاها کشیده شد

منم همیشه هار میشم😂بلاکش میکنم...تهدیدش میکنم

دیگه نمیتونم تشخیص بدم چی به چیه😢

کدوم کارو منظورتونه؟