2777
2789
ربطی نداره بستگی به طبع مرد داره که گرم باشه یا سرد و مسلما همینطور که تو دلت میخاد با عشقت باشی یه ...

منظورم شوهر نیس ولی اگه مردی به شدت گرم مزاج باشه میتونه به دختری که دوس داره نظر مثبت هیجدهی داشته باشه؟

اخه همه میگن اگه پسری دوست داشته باشه بهت حتی دستم نمیزنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر مردا ایجور هستن .البته بستگی به خانم هم داره ک تا چ حد دلبری کنه و عاشقش کنه

طبیعتا اگه خانم رفتار سردی داشته باشه آقا هم کمتر دوسش داره

برعکس همین قضیه رو خودم دارم تجربه میکنم و علاقه ام به مردم کمتر از قبل شده

منظورم شوهر نیس ولی اگه مردی به شدت گرم مزاج باشه میتونه به دختری که دوس داره نظر مثبت هیجدهی داشته ...

بنظر من اگه انقد عاشقته و عطش عشقت تو وجودشه چرا نمیاد خواستگاریت 

شهوت و عشق ربطی به هم ندارن, شهوت از نیاز جنسی و غریزی انسان میاد که تو هرکسم اندازه و انواع خودشو داره, عشق و شهوت وقتی باهم باشن فقط لذت متفاوتی میتونه داشته باشه اونم نه لزوما 

در کل فرد به فرد متفاوته هم عشق هم شهوت هم ترکیبشون باهم  

ضمنن ربطی به مرد یا زن بودن هم نداره 

اسمشو نمیشه شهوت گذاشت بهش میگن جاذبه جنسی مرد وزن نداره اگه آدم نرمالی باشن قطعا وقتی در کنار یکی که دوسش دارن قرار میگیرن اون حسشون زیاده.شهوت یه حس آنیه که بخصوص تو مردا فقط برای برطرف شدن نیازشون وجود داره و با هر کسی میتونه باشه

منظورم شوهر نیس ولی اگه مردی به شدت گرم مزاج باشه میتونه به دختری که دوس داره نظر مثبت هیجدهی داشته ...

ببین هیچ هیچ مرد یا پسریو قضاوت نکن وقتی مردی بهت ابراز عشق کرد و به مبحث سک سی رسید و کشید به رابطه مطمعن باش وقتی به هدفش برسه ولت میکنه و تنها هدفش کراشیه که مثلا رو‌ تو داره خیلی خوندم پسرایی که نوشتن کراش داشتیم رو دختر فامیل ادا عاشقی در اوردیم تا به هدفمون رسیدیم 

من یکی از فامیلامون بهم میگف دوست دارم بعد از طرز نگاش اینا هم معلوم بود خیلی تابلو بود بعد طرف به ش ...

طبیعی هست چون علاوه بر گرم مزاجی نسبت به شما حسش قوی و زیاد هست ولی شما باید کنترلش کنی. تا باهم جدی نشدید رسما ازش فرار کن تا کار به جاهای باریک نکشه عزیزم. بهش بگو که دوست نداری تا رسمی نشدید این حرفها بینتون پیش بیاد

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
مثلا طوری زیاد میشه که تو دوستی بهت پیشنهاد عجیب غریب بده؟منظورم به اون صورت کامل نبود ها یا مثلا ب ...

ن اینکه بخواد سردر بیاره ازت

ببین کسی که دوست داشته باشه یه طور خاصی دستتو میگره وبهت نگاه میکنه ولی درعین حال جلوخودشو میگیره

من همسرم وقتی باهام دوس بود فقط پیشونیمو میبوسید ولی یه طور خاص 

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅