2777
2789
عنوان

ترشحات قهوه‌ای از واژن

326 بازدید | 15 پست

دوستان سلام 

من نامزد دارم و رابطمون با کاندوم و بدون دخوله

تنبلی تخمدان هم دارم که حدود ده ماه قرص یاسمین خوردم ولی از اسفند سر خود قرصا رو قطع کردم،الان تقریبا سه هفتس که پریودم عقب افتاده و خیلی نگرانم

ترشح هم دارم تا دو روز پیش سفید بود ولی دیشب ترشحم قهوه‌ای شده بود،خیلی استرس دارم که حامله باشم،لطفا کمکم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترشح قهوه ای به دوعلت میتونه باشه هم بخاطر لانه گزینی جنین و هم بخاطر وجود کیست حالابروازمایش بتا مش ...

درسته عزیزم ولی لانه گزینه سه هفته بعد عقب انداختن نمیشه همون پروسه قبل موعد هست

ترشح قهوه ای به دوعلت میتونه باشه هم بخاطر لانه گزینی جنین و هم بخاطر وجود کیست حالابروازمایش بتا مش ...

لانه گزینی چند وقت بعد از رابطس؟؟

من یک ماهه رابطه ندارم به خاطر استرس 

ن عزیزم باردار نیستی ممکنه هورمونهات بهم ریخته باشه  ما روابطمون بدون جلوگیریه باردار نمیشیم&n ...

یعنی احتمال داره با قطع قرصا هورمونام دوباره به هم ریخته باشه؟

خدا از دهنت بشنوه

یعنی احتمال داره با قطع قرصا هورمونام دوباره به هم ریخته باشه؟ خدا از دهنت بشنوه

بخاطر قرصم ممکنه باشه من قبلا استفاده‌کردم تا مدتها لکه بینی داشتم

ولی مطمئن باش باردار نیستی

ولی برای اینکه استرست برطرف بشه بی بی چک بذار 

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت