2777
2789
تو فامیلمون یه خانمی هست باکلاس تر از اون ندیدم ثروتمنده لباسای شیک و گرون قیمت میپوشه همیشه آراس ...

این نشونه ی کلاس نیست پولداریه (البته نمیگم ایشون بی کلاسن ها)کلاس ب شخصیتو شعور ونوع برخورد ادم برمگیرده ک هرکسی باهرموقعیت اقتصادی میتونه داشته باشه اگه باشخصیت باشه

تاپیک @معجزات علمی  قران....! رو حتماا بخونید 
بچه ها من یبار یه تیپ رنگی رنگی زدم میشه عکس بدم اگه بی کلاسه بم بگید حتما شوهرم میگفت همه نگات میک ...

تیپ رنگی خیلیم خوبه من عاشق تیپ رنگیم خودمم همیشه رنگی میپوشم دلم

دوست داشتیدعکس بدین نظربدیم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش جواب سوالمو بدین دوستان ... میخوام ببینم اگه واقعا رفتار من بی کلاس بازیه حداقل خودمو اصلاح کنم

منم بدم میاد بخصوص هنوز واردمکان نشده ننشسته شروکنی.اگه منظور از یکی دوتاسلفی اینه 20تابندازی دوتاش خوب شه که واقعا رو مخه.یکی داریم اینجوریه همه وقتش درحال سلفیه😩ولی دوتا کلیک کردن بنظرم بدنیست.

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم بدم میاد بخصوص هنوز واردمکان نشده ننشسته شروکنی.اگه منظور از یکی دوتاسلفی اینه 20تابندازی دوتاش ...

نه بابا ... منظورم چهار پنج تا عکس خوووبه! .. نه مث بعضیا که دوربینو میدی دستشون جوری عکس میندازن ک انگار زلزله 8 ریشتری موقع عکس گرفتن اومده تااار و دااغون

من ادعایی ندارم ... فقط یه سوال دارم ... من دوست دارم با دوستم هرجا میرم حداقل دو سه تا عکسی سلفی ای ...

ربطي به كلاس نداره، يكي عاشق عكسه يكي نيست، منم از عكس گرفتن وقت و بي وقت خوشم نمياد☺️

اگه کسی خیلی ازتون سوال شخصی بپرسه مثلا قیمت همه چیز حتی شهریه کلاساتونو بپرسه چجوری باهاش رفتارمیکن ...

اولین بارجوابشومیدم یااگه نمیخام قیمت یسری چیزاروبدونه بحث ویجوری میکنم که طرف بهش برنخوزه ولی اگه یکی ازنزدیکانم باشه بعدابهش غیرمستقیم میگم که رفتارش غیرقابل قبول