2777
2789
عنوان

تحصیل یا ازدواج...

309 بازدید | 70 پست

سلام عشقا

خواستگار خوبی دارم پسر یکی از اقوام 

مهندس عمران و روی پروژه های مسکن مهر در حال حاضر کار میکنه اکثر دخترا عاشقشن چهرش خوبه و خب اخلاقشم خوبه 

دختر کم سن و سال میخواد 

من ۱۹ساله و اون ۲۸

اول این که من عاشق درس خوندن و دانشگاه رفتنم از طرفی خانوادم میگن بهش فکر کن و جواب بده بالاخره 

اول این که به نظرتون اختلاف سنی زیاد نیست؟

دوم این که چرا دختر کم سن میخوان؟؟!!نکنه میخواد هر کاری کنه فکر کنه نفهمم و متوجه نمیشم چون سنم کمتره 

و اگر الان گفت میذارم درس بخونی و بعد زد زیرش چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تحصیل کردهاش ب کجا رسیدن ک شما بخای برسی گلم....اگ موقعیت خوبیه رهاش نکن در ضمن مگ الان۱۹سال کمه ک خواستگارتون بخاد شما متوجه کاراش نشین.الان۱۹ساله همه چیو خوب میفهمه گلم همچین فکریو نکن.بالاخره دوس داره زنش جوون باشه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

منم تو همین شرایطم😣

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...

اختلاف سنتون زیاده و شما هم در کل بچه ای، من جات بودم الان به فکر پیشرفت بودم نه شوهر. اما اگه قصد ازدواج داری و خواستی قبول کنی حق ادامه تحصیل و اشتغال رو تو شروط ضمن عقد قید کن.

اینم در نظر بگیر پسر ۲۹ ساله نهایت دو سه سال دیگه ازت بچه میخاد...

اگه با ادامه تحصیلت مشکلی نداره روش فکر کن الان خواستگار خوب کم پیدا میشه.اول یه مدتی باهاش آمد و رفت کن بعد جواب قطعی رو بده.درس و تاهل منافاتی با هم ندارن اگه همسر رضایت داشته باشه. من بچه دلشتم ارشدم رو خوندم.

خدایا شکرت شکرت شکرت.