2777
2789

من خيلي گيج شدم

كسي در اين مورد تجربه اي داره، همه متن ها مال چند سال قبل هست

كسي با جنين اهدايي بچه اش بدنيا اومده؟

ميدونين جايي ثبت ميشه يا نه؟ 

هزينه اش چقدر ميشه؟ و كلي سوال

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

الان جنین فریز تو ایران خیلی موفقه ولی یه خانمی میگفت ۵ سال باید تو نوبت باشی من خودم اطلاعاتی ندارم اما برید مراکز ناباروری و ژنتیک اونام مورد زیاد دارن راهنمایی میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نگران بحث ژنتیکی هستی فقط میدونم ژنوم بچه رو کاملا تغییر میدن که بعدا مشکلی پیش نیاد یعنی دستکاری ژنتیکی میکنن که بعدا حتی خانواده های متقاضی ادعا واسه ارثیه و اینا نکنن 

اگه نگران بحث ژنتیکی هستی فقط میدونم ژنوم بچه رو کاملا تغییر میدن که بعدا مشکلی پیش نیاد یعنی دستکار ...

يعني dnaاونا با جنين فرق مي كنه؟

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
٥سال😔!!!!

من نمیدونم شایدم صحت نداشته باشه و زودتر انجام بدن ولی عزیزم جنین اهدایی با بچه تو بهزیستی هیچ فرقی نداره مادر اونی نیست که بدنیا میاره فقط میتونی مادر باشی بدون اینکه خودت بدنیا بیاری دو تا تو خانواده داریم حتی یکیشون یه بچه هم بعدش اوردن اما هنوز اون اولی عزیزترینه واسه همه مون واقعا از بچه خود ادم عزیزتر میشه واسه همه

یه خانوم دو روزه تاپیک میزنه برای فروش جنین 

گفت شش تا داره قیمتشم گفت توافقی مال اصفهانم بود

دیروزم تاپیک زده لود

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
الان جنین فریز تو ایران خیلی موفقه ولی یه خانمی میگفت ۵ سال باید تو نوبت باشی من خودم اطلاعاتی ندارم ...

آخه جنین اهدایی دیگه چیه ک نوبت بخواد من برای آی وی اف رفتم مرکز ی خانومه ک ۳ تا دختر دلشت اومده بود برای تعین جنسیت پسر از شانسش فقط دوتا جنیناش پسر بود و ۶ تاش دختر پسرهارو انتقال داد و دختراروهم گذاست تو مرکز بمونه امضا داد اهداشون کنن بدون اینکه بابتشون هزینه ای بهش بدن..ولی شنیدم مرکز کلی بابات جنین اهدایی پول میگیره ...خدایی بعد از دیدن اون خانم به هرکسی ک بخواد از ناشناس جنین اهدایی بگیره میگم ک اون خانم اصلا چهره زیبایی نداشت بدونه اگه بچه زیباروی از آب در نیومد و  تا آخر عمرش حسرت زیبایی رو خورد تعجب نکنید ...دوست ندارم از قیافه افراد بد بگم هرکس خدایی داره ولی میتونیم با انتخاب طرف حد اقل اون بچه رو از صورت زیبا محروم نکنیم شرمنده ک اینطوری گفتم

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈