2777
2789
عنوان

فال قیچی با حافظ کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 9693 بازدید | 54 پست

دخترخاله م برای ازدواجش گرفت اینجوری گفت ده بار 97.97.97.97.97.97.9797.97.97بعد ک ده بار شمرد و قیچی تکون نخورد رفت رو سال 98.شروع کرد ب شمازش 98.98.98رو سومین شمارش قیچیش شرو کرد ب حرکت بعد از رو انگشت خودش و خواهرش افتاد .همین ماه نامزدب کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انگشتم رو طبق عکس رو قیچی گذاشتم و کتاب هم آویزان گرفتیم رو سال تولدم خارج میشه 

عزیزم باید یه نفر دیگم مث شما اون یکی لبه قیچی بذاره رو انگشتش بعد بشمری 

من انگشتم رو طبق عکس رو قیچی گذاشتم و کتاب هم آویزان گرفتیم رو سال تولدم خارج میشه 

مثلا اگه بگی سال تولدم کی هست باید برعکس بشمری از سال 98 ده تا ده تا بری ب عقب .بعد 97.96.95

مثلا اگه بگی سال تولدم کی هست باید برعکس بشمری از سال 98 ده تا ده تا بری ب عقب .بعد 97.96.95

دقیق از امسال؟ من از دو سال قبلش شروع کردم خارج نشد سال تولد خارج شد. اوکی یکبار دیگه انجام میدم

فرقی نمیکنه از کدوم سمت تکون بخوره یا سر بخوره 

عزیزم من تو اینترنتم خوندم کتاب باید بچرخه نه اینکه قیچی بیفته چون من هرچقدر وایسادم برای هر نیتی قیچی نمی افتاد برای بعضیاش درجا می چرخید برای بقیه نیت ها دیرتر می چرخید.... اگه درست باشه یکی از نیتام زمانش نزدیکه که کتاب حافظم چرخید خبرشو همینجا بهت میدم

دلتنگ کودکی ام......
عزیزم من تو اینترنتم خوندم کتاب باید بچرخه نه اینکه قیچی بیفته چون من هرچقدر وایسادم برای هر نیتی قی ...

عزیزم کتاب ب قیچی وصله همزمان میچرخن دیگه .ولی چون لبه قیچی رو انگشته احساس میشه من میگم قیچی