2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بصورت عادی و کم کم آشنا شن . نباید خیلی محافظه کار باشه

میدونی من اهل نگاه کردن و صحبت با پسرا نیستم اونا هم که میخوان فقط هی نگام میکنن و پروفایل میذارن گاهیم میان سمت دخترا کنارم میشینن ولی چیزی نمیگن

خوشبختی جوونا صلوات ☺
به بهانه های مختلف باهاش حرف بزن. یا حتی اگه روت نمیشه اگه اومد جلو خودتو نگیر سرد برخورد نکن 

مرسی عزیزم اینا ی جورین تو تلم انگار منتظرن یا با پروفایل نشونه بدی یا خودت بری پیویش 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
به بهانه های مختلف باهاش حرف بزن. یا حتی اگه روت نمیشه اگه اومد جلو خودتو نگیر سرد برخورد نکن 

مثلا پسره سر خود اسمم رو تو گروهش که بقیه همه پسرن نوشته میگم من پیش دخترا گروه دارم میگه استاد گف گفتم باشه خوبم برخورد کردم بعد همون دقیقه ور میداره بیو تلگرامش میزنه سینگل خب من چیکار کنم😂

خوشبختی جوونا صلوات ☺
مرسی عزیزم اینا ی جورین تو تلم انگار منتظرن یا با پروفایل نشونه بدی یا خودت بری پیویش 

نه خودت نرو پی وی بزار اون بیاد جلو 

آخه با پروفایل هم مشخص نمیشه با کی هستی. شاید طرف فکر کنه با کسی به غیر اونی یا منظورت شخص دیگست. اگه رفتارت با اون راحت تر از بقیه باشه میفهمه ک  برات فرق داره و پیش قدم میشه

prove yourself to yourself not others
مثلا پسره سر خود اسمم رو تو گروهش که بقیه همه پسرن نوشته میگم من پیش دخترا گروه دارم میگه استاد گف گ ...

تو یه قلبی چیزی بزار. یا بنویس کاش میشد غروری نبود تا راحت بگیم دوستت دارم    

prove yourself to yourself not others
میدونی من اهل نگاه کردن و صحبت با پسرا نیستم اونا هم که میخوان فقط هی نگام میکنن و پروفایل میذارن گا ...

از چی خجالت میکشی 🤔 این یعنی از خودت راضی نیستی  . اولش برخورد عادیه . نیاز نیست مصنوعی رفتار کنی. فقط  سرد نباش (البته اگر خوشت اومد ) نیازی هم نیست بگی با من دوست شو خود همین حرف زدن صمیمیت میاره البته اگه به دور خودت حصار های محکم نکشی و واقعا از طرف مقابل خوشت بیاد و از سر احترام و تعارف و جبران خوبیش و.... مجبوری باهاش حرف نزنی که کارشو جبران کرده باشی

تو یه قلبی چیزی بزار. یا بنویس کاش میشد غروری نبود تا راحت بگیم دوستت دارم    

قلب بذارم که ینی با کسیم ولی جمله ات خوبی گفتی😂😂

خوشبختی جوونا صلوات ☺
از چی خجالت میکشی 🤔 این یعنی از خودت راضی نیستی  . اولش برخورد عادیه . نیاز نیست مصنوعی ...

ینی من اول شروع کنم به اونا چیزی بگم وقتی کنارم نشستن اخه خودشون ماستن انگار اگه حرف بزنن نگاه میکنم جواب بدم ولی اونا فقط نگاه میکنن منم از نگاه کردن طولانی همینجوری خوشم نمیاد باید ی چیزیو بهونه کنه حرف بزنه دیگه

خوشبختی جوونا صلوات ☺
ینی من اول شروع کنم به اونا چیزی بگم وقتی کنارم نشستن اخه خودشون ماستن انگار اگه حرف بزنن نگاه میکنم ...

برعکس من همیشه حرف برای گفتن دارم . همه از نگاه خیره طولانی بدشون میاد. من که گفتم تعارف رو کنار بذار ببین اگه واقعا ازش خوشت نمیاد و حس خوبی بهش نداری جلو نرو . در ضمن پسر هم باید بدونه که در صورت گفتن نظرش توبیخ نمیشه . پس تو اگه ازش خوشت میاد باید یجوری بهش بفهمونی که میتونه نظرش رو بگه و باهات دوست شه .این کار یکباره نیست و کم کم باید صمیمیت رخ بده . تاکید میکنم فقط اگر واقعا ازش خوشت میاد . این تعارفا رو بذار کنار 

برعکس من همیشه حرف برای گفتن دارم . همه از نگاه خیره طولانی بدشون میاد. من که گفتم تعارف رو کنار بذا ...

توبیخ برا چی میگه یا میگم نه یا اره دیگه 

خوشبختی جوونا صلوات ☺