2777
2789
عنوان

iui

62 بازدید | 11 پست

بچها کی با iuiباردار شده بعد از چندبار تو رو خدا کمک کنید منم احتمالا انجام بدم چکار کنم که مثبت بشه. من تنبلی تخمدان دارم ولی شوهرم هیچ مشکلی نداره دکتر گفت99/9سالمی از هر لحاظ

منم میخوام این ماه برم انجام بدم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخمک داشته باشی نتیجه میگیری من خیلی از دوستام تو مرکز ناباروری با ای یو ای باردار شدن بعدش شیاف بزار استراحت کن تخم مرغ ابپز و چیزای نشاسته دارم بعد انتقال بخور

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من انجام دادم اذر ماه وباردارشدم اما دوماهگی سقط شد خودم مشکل تنبلی داشتم شوهرم سالم بود.با۳تا فولی بالغ انجام دادم و گرفت .

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
تخمک داشته باشی نتیجه میگیری من خیلی از دوستام تو مرکز ناباروری با ای یو ای باردار شدن بعدش شیاف بزا ...

عزیزم ای یو ای رو زمانی انجام میدن که طرف قولی بالغ داشته باشه ولی خیلیا نتیجه نمیگیرن طرف بوده ۸بار ای یو ای شده ولی نتیجه نگرفته .اخه مثل اقدام طبیعیه فقط راهو برا اسپرم کوتاه تر میکنن و اسپرمو باکیفیت تر .ولی بازم فقط ۲۰درصد شانس باروری روبیشتر میکنه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
عزیزم ای یو ای رو زمانی انجام میدن که طرف قولی بالغ داشته باشه ولی خیلیا نتیجه نمیگیرن طرف بوده ۸بار ...

اولین چیز تو رسیدن به هر چیزی نگاه مثبت اگه با دید اینکه حتما ای یو ای برای من مثبت میشه بری مطمئن باش باردار میشی اگه فولی خوب دارید و باردار نمیشید حتما عکس رنگی بگیرید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
نمیدونم اینقد استرس دارم که نگید میگم اگه نشه چی؟؟؟؟؟دوست دارم بار اول بگیره ولی همه میگن سنت کمه سر ...

عزیزم نشد هم هیچ اتفاق خاصی نمی افته عمل جراحی که نیست یه انتقال خیلی ساده مثل معاینه است 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین چیز تو رسیدن به هر چیزی نگاه مثبت اگه با دید اینکه حتما ای یو ای برای من مثبت میشه بری مطمئن ب ...

نه من با اولین ای یو ای باردارشدم ولی سقط شد

عزیزم نشد هم هیچ اتفاق خاصی نمی افته عمل جراحی که نیست یه انتقال خیلی ساده مثل معاینه است 

از الان استرس منو.کشته یعنی فک اون دوتا فولیکولیم که دارم پرید خخخخخخخ