2777
2789
عنوان

پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 125 پست

[QUOTE=96553565]ممنون عزیزم بله اگه بنا به رفتن باشه قانونی و با ویزا است[/QUOTE]

اگه راه ويزا گرفتنا پيدا كردي به منم بگو 😜😜😜 بچه نداري ؟؟ همچين بعضيا ميگن اونجا برات فرش قرمز پهن نكردن مثل اينكه اينجا پهن كردن.😂😂😂😂

[QUOTE= 96553565 ]ممنون عزیزم بله اگه بنا به رفتن باشه قانونی و با ویزا است[/QUOTE] اگه راه ويزا گر ...

ببینید هر مدل رفتنی برای هر کسی مناسب نیست

دوست من اونجا تو هایم همین یکی دو هفته پیش یه خانمی بود که انقدر حالش بد شده بود خودش خودشو دیپورت کرد چرا؟

چون شوهرت تهران رییس یکی از شعبه های بانک سامان بود و زندگی خیلی ایده الی داشت

براش زندگی در سطح کمپ و خونه مشترک و خرجی محدود عذاب آور بود نتونست تحمل کنه

خب این از اول نباید به شکل پناهندگی می رفت همین دیپورت کردنها به ضرر بقیه هم میشه

نشون میده من با مدارک دروغی اومدم من مشکلی نداشتم راحت می تونم برگردم کشورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز من خودم دوبار همه مراحل سفارت رو رفتم و همه چیو میدونم،حتی اگر پاست رو عوض کرده باشی چون ا ...

بعد شش ماه پاک میشه برای من برای 3سال پیش بود

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اگر واقعا و حتما بتونی حتما برریی و پولت رو نخورن و تحمل کنی خوبه منم هیچ وابستگی ندارم ولی یکم ...

از اون جهت خیالمون راحته

بله میتونم تحمل کنم

واقعا از اینحا موندن خسته شدیم

پناهندگی امروزه بدترین و سختترین راه مهاجرت هست، دوستانی دارم که چند ساله در آلمان اعلام پناهندگی کر ...

چرا زبانشونو تکمیل نکردن و نرفتن سرکار که مشکل مالی نداشته باشن؟

من داداشم یکساله رفته تو کمپه زبانم موفق شد تکمیل کنه دورشو الان سرکاره فقط مونده اقامت

فامیلای شما مقیم شدن؟