بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😣😣😣یک درصد فکرشو بکن توی کشور غریب مرد و جنازشو برای خانوادش فرستادن
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
پناهندگی امروزه بدترین و سختترین راه مهاجرت هست، دوستانی دارم که چند ساله در آلمان اعلام پناهندگی کردن ولی هنوز هیچ تماسی باهاشون گرفته نشده، یکیشون تا مرز جنون واقعا پیش رفته و هزار و یک مشکل پیدا کرده و بی پولی هم از طرف دیگه خیلی فشار میاره، پناهندگی در قدیم فرق داشت و راحتتر بود، الان بسیار یخت و طاقت فرساست
😣😣😣یک درصد فکرشو بکن توی کشور غریب مرد و جنازشو برای خانوادش فرستادن
دوست خانوادگی ماام تو المان زندگی میکردن البته خیلی سال بود .بچ ههاش فک کنم اونجا بدنیا اومدن اصلا ..بعد سکته میکنه میمیره توخونه هییچکس خبر نداشته مادرو خواهرش ازایران پیگیرش میشن بعد خانمش ک از خونه رفته بوده میره میبینه سه چهارروزه مرده ..اونم جنازشو فرستادن ایران بنده خدارو
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه