2777
2789
عنوان

دااااغونم

208 بازدید | 22 پست

باردار بیااایین

ازدیشب تاحالا همش گیجی و ضعف و عصبانیت

نمیدونم چکارکنم بهترشم

خصوصا اعصابم ک کلی بهم ریختس و هی ضعف میکنم

اصلاهم نمیتونم سرپا بایستم ک یچیزی درس کنم تاپاشم گیج میشم و سیاهی میبینم خوابمم داغونه ازشب تا۹ بیدار میمونم کلا وضع زندگیم بهم ریخته

کاشکی میشد برم پیش مامانم واسم غذا درس کنه و حواسش بهم باشه خستم

مث الان شدیدددد هوس ساندویچ مرغ با دوغ کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم برو بی تاثیر نیس

بعد اگ میتونی تا وقتی ک سرحال میشی برو خونه مامانت حداقل استرس کارای خونه و آشپزی و اینا رو نداری.

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️

بهداشت هیچ کاری نمیکنه،،خودت باید به خودت ارامش بدی وراهشو پیدا کنی هورمون هات بهم ریخته وخیلی زود بهترمیشی،،مادرشدن واقعا خیلی سخته وما زنها باید خیلی قوی باشیم ولی لذتشم غیرقابل وصفه😍😍😍😍

بنظرتون اگ برم بهداشت بگم ک خیلی عصبیم و ضعف دارم میتونن واسم کارب کنن؟؟؟ خانما خواهرانه کمکم کنید ...

نمیدونم.ولی یه سربرو باهاشون حرف بزن ببین چی میگن .ممکنه کم خونی هم داشته باشی برای سیاه رفته چشمات وگیجیت.شایدم فشارت خوب نیس.برو خونه بهداشت ضررکه نداره

سکوت

دمنوش به بخور 

به مامانت بگو چند روز بیاد پیشت 

چند مدل برات غذا هم بپزه بزاره مشکل پخت و پز نداشته باشی 

منم دقیقا مثل شمام حساس شدم و عصبی هم به شوهرم ویار دارم 

امروز صبح وقتی از خونه رفت بیرون یه ساعت راحت گرفتم خوابیدم بیچاره هر شب میره حموم ولی به نظرم بازم بو میده 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

فقط پیش مامانه که آدم خوبه من هفته هفتمه تهوع دارم خستگی دارم اصلا حس از جا پاشدنم رو ندارم باور میکنین از خونه خودم بدم میاد به شوهرمم نمیتونم بگم فقط میام پیشمامانم

فقط پیش مامانه که آدم خوبه من هفته هفتمه تهوع دارم خستگی دارم اصلا حس از جا پاشدنم رو ندارم باور میک ...

خواهر برادر هم داری؟

من یکی از برادرام مجرده عصبیه و خیلی بد اخلاقه تحملش نمیکنم برم اونجا بیشتر داغون میشم بخدا

بهداشت هیچ کاری نمیکنه،،خودت باید به خودت ارامش بدی وراهشو پیدا کنی هورمون هات بهم ریخته وخیلی زود ب ...

اگ بگم از باداریم هیچ خوشحال نیستم میترم ناشکری باشه و خدا حالمو بدترکنه اما واقعا میگم احساس دلم اینطوریه اخه زیاد وضعمونم خوب نیس دکتر رفتنم کلی هزینه داره مجبورم صبرکنم تا پول بیاد دستمون و قرض بگیرم و برم

هی خدا