nazgoly مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 256 عنوان پام پیچ خورده 97 بازدید | 4 پست دسترسی ب دکتر هم ندارم ،ورم نداره ولی نمیتونم کف پانو بزارم زمین درد میگیره ،پشت پام درد میکنه ،چ کار میتونم انحام بدم خوب شه؟ 1398/04/18 | 07:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهداددددد عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 515 فقط گرمش بگیر با دستمال ببندش اصلا بهش دست نزن بدتر میشه برو دکتر هرجور شده
نسترن_021 عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 14029 فعلا پاتو زمین نذار با باند کشی ببندش بهتره دکتر ببینه مخصوصا اگه کبودی و ورم دیدی حتما برو
یازهراyazahra عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 2162 مثل پای من شده پاهات اگه اشتباه منو بکنی نری دکتر متخصص دردت تو پاهات میمونه وخوب شدنش سختر میشه چون کهنه میشه دمپایی طبی یاابری داری پات کن یمدت جاپهن کن استراحت کن از پله بالاوپایین نروو روغن زیتون یا روغن سیاهدونه رو گرم کن بمال به پاهات تا یکم بهتر بشه لیوان شیرو روزی دوسه بار بخور عزیزم بهتر میشی استرس نداشته باش وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .
مامامهراد عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 447 اصلا گرمش نكن كمپرس يخ بزار روش تا رگها جمع بشن گرما بيشتر باعث دردش ميشه منم يدفعه اينجور شدم پارچه گرم و كيسه آب گرم گذاشتم بدتر شدم رفتم دكتر گفت بايد يخ ميزاشتي كه بيشتر رگهاش باز نشه مرد از زن در زندگي دو چيز ميخواهد (نشاط و سازگاري) و زن از مرد در زندگي دو چيز ميخواهد (اعتماد و احترام ) مواظب اين دو چيزهاي مهم در زندگيمان باشيم.