2777
2789
عنوان

نماز

182 بازدید | 20 پست

بچه ها شمایی که نمازتونو مرتب میخونین راهنماییم کنین چیکار میکنین که همیشه سر جاشه؟ چرا من همش دوروز میخونم یه روز نمیخونم هی شیطون گولم میزنه تاحالا صدبار به خودم قول دادم درست بخونم اما نمیشه

منم مثل توام خاک تو سرم😭😔 خیلی بده اینجوری. خدا خودش کمکمون کنه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزت نفس خودتو ببر بالا

چطور درشان خودت نمیدونی لباس پاره یا وصله دار یا کثیف بپوشی؟

در شان خود معنویت هم ندون نماز نخونی دروغ بگی غیبت کنی

تو اشرف مخلوقاتی

کسی که وقتی خدا با اون همه عظمت خلق شد بخودش گفت افرین

خدا میگه تو خالصانه ی قدم بیا من ده قدم میام

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
یه مدتی مرتب میخوندم اما از وقتی ازدواج کردم دیگه همش پراکنده شده 😓😓

عزیزم. شوهرت نماز خونه ؟ دوتایی تون باهم بخونید. یاد همدیگه بیارید تا انگیزتون بیشتر شه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
عزت نفس خودتو ببر بالا چطور درشان خودت نمیدونی لباس پاره یا وصله دار یا کثیف بپوشی؟ در شان خود معن ...

چقدرم حرفات بهم آرامش داد مرسی. مخصوصا جمله آخر

چقدرم حرفات بهم آرامش داد مرسی. مخصوصا جمله آخر

الحمدالله که مفید واقع شد

دوست داشتی کتاب معراج السعاده ملا احمدنراقی رو مطالعه کن

یا کتابای استاد مطهری 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
برنامه ریزی میخواد و عادت . هر چند که نماز از سر عادت رو دوست ندارم

برنامه ریزی چطوری کنم مثلا؟ 

عادتم نمیشه نمی‌دونم چه مرگمه😔😔😔

برنامه ریزی چطوری کنم مثلا؟  عادتم نمیشه نمی‌دونم چه مرگمه😔😔😔

چیز خاصی نیست همین الان چاشو وضو بگیر از نماز صبح گذشته ولی هر وقت دلت خواست بخون بعد کم کم زمانشو درست میکنی 

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
چیز خاصی نیست همین الان چاشو وضو بگیر از نماز صبح گذشته ولی هر وقت دلت خواست بخون بعد کم کم زمانشو د ...

امروز خوندم

سعی کن نمازت رو اول وقت بخونی تحت هر شرایطی،دایم وضو بگیری تاوقتی موقع نماز شد هرجابودی وضوداشته باشی،اگه شرایطش روداری مسجد وبه جماعت خوندن کمک میکنه،موقع نماز آدابش،مثل عطر زدن ،مسوا ،لباس تمیز وجانماز زیبا بهت کمک میکنه تارغبت بیشتری پیداکنی،برای نخوندن نماز حتما تنبیه قرار بده مثلا جریمه نقدی که باید بندازیش صدقه 

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
عزیزم. شوهرت نماز خونه ؟ دوتایی تون باهم بخونید. یاد همدیگه بیارید تا انگیزتون بیشتر شه

نه نماز نمیخونه...

اون قضیه غسل کردن هم بیشتر باعث میشه نمازام جمع شه رو هم