2777
2789
عنوان

رنگ اتاق خواب

242 بازدید | 14 پست

میخام اتاق خواب رو رنگ بزنم چه رنگی یکم دلباز و یکم فانتزی جلوه میده؟ اینم بگم اتاق خوابمون خیلی کوچیکه یه تخت دونفره با دراورو عسلی ها به زور جا شده. پرده هم میخام عوض کنم. میخام ببینم اتاق خواب رو خوب در بیارم هال رو هم رنگ بزنم خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسی از اتاق و سرویس خواب شما و اندازه ی پنجره و .....ندیدم و راستش مطمئن نیستم.

ولی در هر صورت برای رنگ آمیزی اتاق خوابهای کوچیک‌یک استانداردها و قوانین و باید نبایدهایی وجود داره که میتونی گوگل کنی .

در مورد خودم اتاق و سرویس و پرده رنگ و تم کرم دارن و واقعا نمیتونم خواب راحتی داشته باشم.

خصوصا موقعی که هوا روشن میشه.

بنابراین تصمیم گرفتم تم بنفش و نقره ای رو انتخاب کنم.

یعنی روو تختیمو عوض کنم و بنفش تیره بگیرم و چن تا کوسن و بالشتک پولک نقره ای براق.

پرده رو هم همینطور ، بنفش با گلهای نقره ای طوسی . فک کنم اونموقع بتونم دستکم تا ساعت ۹ توو اتاق خواب بخوابم و مجبور نشم از ۷ صبح برم توو اتاقی که تاریکتره تا بتونم بخوابم

دلواپسِ فرشته هام...🌠