2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوره هاش نرفتم ولی نتیجه دیدم ☺️

میشع بگی چجوری تجسم میکنی اون چیزو ک میخوای؟ من نمیتونم تصورش کنم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
میشع بگی چجوری تجسم میکنی اون چیزو ک میخوای؟ من نمیتونم تصورش کنم

نمیدونم والا چجوری توضیح بدم من چند سال قبل تو نت یه متن خوندم درمورد جذب ازون لحظه به بعد زندگیم ازین رو به اون رو شد. هرچی میخوام میشه هرچی میاد تو ذهنم اتفاق میفته فقطم اتفاقای خوب تو زمان کوتاه مث معجزس 

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم
نمیدونم والا چجوری توضیح بدم من چند سال قبل تو نت یه متن خوندم درمورد جذب ازون لحظه به بعد زندگیم از ...

خوش بحالت داری اون متنو الانم؟ یاد هس چی بود؟

خوش بحالت داری اون متنو الانم؟ یاد هس چی بود؟

یه متن خیلی معمولی مث بقیه متنایی که درمورد قانون جذب میگن فقط یه توضیح کلی داده بود که من ازونجا فهمیدم قانون جذب چی هس. الانم نه کلاس میرم نه عضو گروهم هیچی هیچی فقط گاهی کتابی درین مورد جالب به نظرم بیاد میخونم

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم
یه متن خیلی معمولی مث بقیه متنایی که درمورد قانون جذب میگن فقط یه توضیح کلی داده بود که من ازونجا فه ...

منم چیزایی ک دارم جالبه گوش میدم میخونم فقد یه کم سخته برام تصور کنم