2777
2789
عنوان

سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بحران در چهل سالگی رخ میده از نظر یونگ،،،

کلا دهه ها سنگینن

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
مردم و زنده شدم😐

مگه تو سی سالته🤔🤔🤔🤔

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

تا ۲۰سالش عین بچه های خنگ زندگی کردم یعنی هیچی از زندگی نفهمیدم الان چندماه واردسی شدم فکرمیکنم همون دختر ۲۰ سالم فقط عقلم بیشتر شده اهمیتی به سن نمیدم همین که بچه هام کنارمن خوشحالم

۹سال دیگه مونده تا۳۰😓

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

من حس میکنم جای اینکه سروسنگین تر بشم دارم سبک تر و جلف میشم

شاید بخاطر بحرانه  

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم