2777
2789
عنوان

تست بارداری

92 بازدید | 15 پست

کسی تا حالا با وایتکس امتحان کرده درست دراومده باشه

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

اخه قبلا امتحان میکردم اصلا کف نمیکرد چرااینبارامتحان کنم کف میکنه 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی تست میزارم منفی تا موعدم 4روز مونده ممکنه فعلا نشون نده

عزیزم اگه باردار باشی بوی اون وایتکس ضرر داره برات. یدونه بی بی چک بگیر گلم

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
عزیزم اگه باردار باشی بوی اون وایتکس ضرر داره برات. یدونه بی بی چک بگیر گلم

نیستم نیستم تو حسرتش موندم اجی

نیستم نیستم تو حسرتش موندم اجی

ایشالا ک باشی عزیزم

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
توکل بخدا یعنی میشه 

منم تو اقدامم گلم ولی امیدوارم. خدابزرگه

من امتحان کردم روز بعد موعود ک کف کرده و چند ساعتی موند همینطور بعد فردا بی بی زدم مثبت شد و باردار ...

من الان چندروز میرنم کف میکنه قبلش هیچی نبود تست عصری زدم منفی بود 3روز دیگه نزدیک موعد چه کنم ممکنه الان تست نشون نده

[QUOTE=96569132]من الان چندروز میرنم کف میکنه قبلش هیچی نبود تست عصری زدم منفی بود 3روز دیگه نزدیک موعد چه کنم ممکنه ..

بلع ممکنه بزار موعدت بگذره بعد امتحان کن باهرچی ک خواستی