2777
2789
جفتشون را بندازم بیرون؟آخه من دوست دیگه ایی ندارم

الان بنظرت این دوست؟ اگه دوست بود ک بهت خیانت نمیکرد دورت بگردم

من از تبار زنهای تکراری نیستم ... من از نسل همان تافته ی جدابافته ام..!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذات آدم ها بد نشده         جامعه ما  آدم ها رو اینطوری میکنه  &nb ...

درسته ک فرهنگ تاثیر داره ولی تا وقتی ک من و شما نخاییم ک مارو مجبور نمیتونن بکنن بکاری پس خودمون میخاییم این خرابیهارو

درسته ک فرهنگ تاثیر داره ولی تا وقتی ک من و شما نخاییم ک مارو مجبور نمیتونن بکنن بکاری پس خودمون میخ ...

فرهنگ و جو جامعه بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی تاثیر داره
من یه سوال دارم ازت    الان  همه دارن مانتو جلو باز می پوشن (چند سال ه)   کسی مجبورشون کرده ؟   

فرهنگ و جو جامعه بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی تاثیر داره من یه سوال دارم ازت    الان ...

نه کسی مجبور نکرده من خیلیارم میشناسم ک نمیپوشن یعنی نمیخان و میچرخن دنبال مانتوهای جلوبسته

شاید خیلیا تاثیر گرفتم خیلیاام نگرفتن.

و خیانت ی چیز کاملا جدا از این مسئله و هیچی نمیتونه توجیهش کنه نه عرف نه جامعه نه هیچ چیز دیگه ای

نه کسی مجبور نکرده من خیلیارم میشناسم ک نمیپوشن یعنی نمیخان و میچرخن دنبال مانتوهای جلوبسته شاید خی ...

نه عزیز دلم
خودت رو گول نزن     اونهایی که شما میگی خیلی کم هستن      والا ما هرچی توی خیابون دیدم 98 درصد مانتو جلو باز می پوشن    اصلا بخوای غیر این بخری باید 2-3 روز وقت بگذاری بگردی تا پیدا کنی         اصلا توی فروشگاه ها نیست   تولیدی هاهمین جلوبازها رو تولید می کنن و فروشگاه ها هم فقط همین ها رو دارن  چرا چون پول توی همین هاست      بعد تازه  دلیلش چیه که همه میرن می خرن >  مد ه        مد میشه   خوشکل ها و جوون ها همه دارن اینجوری می پوشن  سلبریتی ها همه اینجوری می پوشن بقیه هم ادا شون رو درمیارن و خیلی سریع فراگیر میشه      اونقدر سریع که همه فروشگاه ها فقط همینهایی که مد شده پیدا میشه
---------
الان هم همینطوره  >   جامعه فقط جوون مجرد رو می خواد      هرکس بخواد ازدواج بکنه رو پدرش رو درمیارن   و هزارتا سنگ جلوی پاش میندازن  و یه کسی رو هم که جرات می کنه میاد واسه ازدواج یه جوری پدرش رو درمیارن که درس عبرت رفیق هاش بشه
برعکس الان بهترین شرایط واسه مجردهاست  کمترین پول رو خرج میکنن و با کمترین هزینه به غریزه و میل خودشون میرسن  هروقت هم دلش رو زد عوض ش می کنن    ----   چند بار هم این کار رو تکرار بکنن   شدیدا تنوع طلب میشن (یه نوع بیماری روانی هست) و دوست دارن انواع و اقسام بدن ها و قیافه ها رو تست بکنن