2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم باشه . بعدش پاشدم رفتم مغازه طرف کار آموزش گفت با هم رفتن اصفهان😭 حالا زدن زیرش میگن دروغ گفته

ای بیشرفا. دوست منم با دوست پسر اولم دوست شده بود یادم نمیره چ دردی کشیدم   

prove yourself to yourself not others
بنظرت کی این وسط دروغ گفت؟الان من باهاش بهم زدم

معلومه دیگه دوست پسرت. وقتی گفته زنگ نزن یا اگه جواب ندادم؟ یا وقتی اینو نگفته 

باهاش بهم نزن بابا برو دست جفتشونو رو کن جلوخودشون تا بفهمن ساده نیستی

دوسپسرت و دوستت.کاراموز بدبخت چرا باید دروغ بگه اخه

آخه کار آموز خیلی مطمئن گفت اصلا  تردید نداشت . بعدشم عصری گفت دوستم که تنها رفته اصفهان . اگه تنها رفته پس چرا زنگ زد به من گفت زنگم نزن؟

معلومه دیگه دوست پسرت. وقتی گفته زنگ نزن یا اگه جواب ندادم؟ یا وقتی اینو نگفته  باهاش بهم نزن ...

بهش گفتم بفهمم بهم خیانت کردی میام مغازه ات را به آتیش میکشم

آخه کار آموز خیلی مطمئن گفت اصلا  تردید نداشت . بعدشم عصری گفت دوستم که تنها رفته اصفهان . اگه ...

معلومه با دوستت رفته .فدا سرت عزیزم غصه چیو میخوری جفتشون بنداز بیرون از زندگیت هیچی ارزش اعصاب خوردی تورو نداره

من از تبار زنهای تکراری نیستم ... من از نسل همان تافته ی جدابافته ام..!!  
بهش گفتم بفهمم بهم خیانت کردی میام مغازه ات را به آتیش میکشم

اه نباید میگفتی. اگه خانوادت اجازه میدادن میتونستی بری اونجا دستشونو رو کنی. حالا تو این مدتو باهاش خوب باش وقتی برگشتن چند روز کنار مغازش کشیک بده وقتی رفتار مشکوکی از دوستت و دوست پسرت دیدی برو جلوشون. 

آخه کار آموز خیلی مطمئن گفت اصلا  تردید نداشت . بعدشم عصری گفت دوستم که تنها رفته اصفهان . اگه ...

آبجی رو دست خوردی         نه این برای تو دیگه دوست میشه       نه اون دوست پسر نامردت
فقط تنها کاری که باید بکنی اینه که زنگ  خوب تن و بدن شون رو بلرزون و تا می تونی هرچی از دهنت درمیاد بار هر دو شون کن
وقتی هم برگشتن    برو  یه شر برای جفت شون درست کن        تا دیگه از این  گه ها  نخورن