2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

man dadasham too in kare mige sony khoobe albate beine dell va hp va sony ke man azash miporsidam.age mikhay bego dar che zamine ee mikhay bahash kar koni va che gheimati azsh beporsam behet begam
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
من dell دارم ، سری inspiron
2 سال پیش خریدم
یک بار باتریش خراب شد ، عو ضش کردن
باتری دوم هم الان خراب شده ، ولی چون گارانتیش تموم شده ، بیخیال شدم
همش برق بهش وصله
فنش هم همش در حال کاره
اگه دل هم خریدی از این سری inspiron نخر
آوا جان درست می گن
اگه مهندسی می خوای asus الان خیلی از dell جلو تر افتاده.قدرتشم واقعا بالاست .
انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.
عزیزم درسته که apple خوبه ولی بسیار گرون قیمته!! در مورد msi نظری ندارم ولی کمتر کسیو دیدم که دستش باشه!! اما dell و vaio از لحاظ تعداد با هم برابری میکنن. اما vaio گرونتره که به خاطر اسمbrand شه!!! در نتیجه با یه مقدار پول مشخص میتونی لپ تاپ dell با کارایی بالاتر و یا سونی با شکل زیباتر اما کیفیت کمتر بخری!!! در ضمن بیشتر دخترا طرف دار vaio هستند که به خاطر زیباییشه اما اکثر پسرا dell میخرن!! چون جون سخت تره!! من و شوهرم هر دو dell داریم . مال شوهرم latitude 6400 و مال من vostro 1320 هر دو عالی. مال شوهرم جون سخت تر و بهتره و کلی نرم افزار روش نصبه!!! باید ببینی واسه چه کاری میخوای لپ تاپ بخری!! لزوما نمیتونی بگی کدوم بهتره بستگی به کاربرد شما داره. باطری هاشونم بعد 1.5 سال هنوز شکر خدا سالمن.