2821
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

197 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

من رتبه 2000 کنکور97 هستم

مشاوره تحصیلی خصوصی بهتون میدم تو واتساپ 

هفته اول رایگاناگر راضی بودید ادامه بدید

پیگیری هرشبه ،برنامه بصورت فرد به فرده،یعنی برای هرکدومتون برنامه مخصوص به خودتون

هزینشم یک سوم هزینه هایی هست که از مشاوره های خصوصی دیگه شنیدید(هزینه یه شام بیرون 😄😄😄😄)

برای هماهنگی تو خصوصی پیام بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایا کسی که رشته تحصیلیش تجربی نیست وانسانیه  ایا امیدی به قبولیش هست

من کسیو میشناسم انسانی بوداز اذر شروع کرد،اسمشم هدیه هریوندیه،کنکوری96،با تراز4100 شروع کرد،اخرین ترازش7500 بود،رتبه کنکورش120،دانشجوی پزشکی شهیدبهشتی

من کسیو میشناسم انسانی بوداز اذر شروع کرد،اسمشم هدیه هریوندیه،کنکوری96،با تراز4100 شروع کرد،اخرین تر ...

من انسانی خوندم 

متاهلم با یه بچه 

ریاضیم زیاد خوب نیست همینطور فیزیک .چون اصلا نخوندیم

واقعا ایشون چطور خوندن .خوشبحالش 

ایشون حتما مجرد بوده

من هرچی فکر می کنم اخرش به نتیجه میرسم نه من نمی تونم 

یعنی هزینه واسه کلاس هم نمی تونم بکنم😔

شرایطم خیلی پیچیدس😥 

اگه راحته پس چرا خیلیا نمی تونن🤔

من انسانی خوندم  متاهلم با یه بچه  ریاضیم زیاد خوب نیست همینطور فیزیک .چون اصلا نخوندیم ...

شما با 100 تومن ماهانه اوکیید؟رفع اشکال خودم میکنم،جزوه هم درحد توان میفرستم،برنامه هم میدم

ازشون 19 سالشون بود و مجرد

ولی به نظرم ممکنه

ادم قبل کنکور اصولا به خودش انرژی منفی میده،بعد میره جلوتر میبینه خیلی اسون بوده الکی هی به روحش فشار اورده با حرفای منفی

من انسانی خوندم  متاهلم با یه بچه  ریاضیم زیاد خوب نیست همینطور فیزیک .چون اصلا نخوندیم ...

من چون دور اول مشاوره هامه نهایت تلاشمو میکنم که نتایج دانش اموزای امسالم عالی باشه برای تبلیغ سال بعد

شما با 100 تومن ماهانه اوکیید؟رفع اشکال خودم میکنم،جزوه هم درحد توان میفرستم،برنامه هم میدم ازشون 1 ...

ممنون عزیزم 

مرسی که وقت گذاشتی 

باید شرایطم رو بسنجم وبا شوهرم مشورت کنم .چون باید شوهرم رو راضی کنم

اگه اوکی شد حتماااا بهت خبر میدم 

بازم ممنون برای انرژی مثبتت😘😘😘

ممنون عزیزم  مرسی که وقت گذاشتی  باید شرایطم رو بسنجم وبا شوهرم مشورت کنم .چون باید شوهر ...

خواهش میکنم،حتما خبر بدید

امکانات مشاوره هم اینا هستش

برنامه هفتگی  با توجه به شرایط 

رفع اشکال تمام دروس و درصورت لزوم گاها تدریس

از طریق تلگرام

هفته اول رایگانه،درصورت علاقه مشاورتونو ادامه میدید

و اینکه پرسیدید چرا خیلیا نمیتونن،خب یه سریا واقعا روش درس خوندن بلد نیستن

،کنکور90 درصد تلاشه10 درصد هوش

و خب بخاطر اینکه خیلی موقعیت خوبی داره برای کسب درامد کلاهبردارا ،درامد میلیاردی،به نفعشونه که یه غول نشونش بدن که درواقع یه طبل توخالیه

از نظر رولنشناسی وقتی یه چیزیو تصور کنید سخته دست پیدا کردنش براتون سخت میشه

و اینکه از نظر قوانین کوانتوم نباید به اهدافتون احساس نیاز کنید،تعیینش کنید و براش تلاش کنید

و خب به نظرم استادم دخیله گاها،منابع خیلی مهمه،قلم چی میگه اولین گام برنامه ریزی انتخاب منابعه

شاید دلایلی که بهتون گفتم کسی اینجوری نگه،من مطالعات زیادی تو زمینه های قانون جذب داشتم،بخاطر همین تصور میکنم مهمترین دلایلش اونایی بود که عرض کردم