2777
2789
عنوان

بی خوابی کودک

71 بازدید | 6 پست

سلام

پسرم ۱سالشه،شب ها اصلن خوب نميخابه هر دو ساعت بیدار میشه گریه میکنه،باید نزدیک نیم ساعت شیر بمکه تا دوباره بخابه،شب ها تا صبح دیوونه میشم

نميدونم چیکار کنم که تا صبح یه سر بخابه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دیگه میتونه غذای سفره بخوره شبا قبل خواب خووووب سیرش کنین که شبا واسه شیر خوردن بیدار نشه تا بیدار میشه فوری بهش شیر ندین شاید چیز دیگه ای میخاد مثلا تشنس یا گرمشه اگه دیدین اینا نیست بعد شیر بدین بهش

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪

پسردایی شوهرم دقیقا اینجوری بود بردیمش پیش دکتر طب اسلامی بعداز اینکه معاینه اش کرد گفت به خاطراینه که قندش پایینه شبا کنار بالشش شیره انگورمیزارن تا گریه میکنه بهش میدن تا دوباره بخوابه

ماساژ دادن بدن بچه با روغن های گیاهی به شدت توی خلق و خوی بچه تاثیرمستقیم داره به خصوص شکم بچه به طور مداوم

من پسرم ۲ سالشه البته.‌.‌.ولز خیلی بدخواب بود......واقعا کلافه شده بودم.....من از مشاوره خانم دکتر یعقوبیان،تو مرکز مشاوره آفتاب کمک گرفتم....چند جلسه حضوری رفتم و بعدش بخاطر کرونا مشاوره هام تلفنی شد.......مرکز آفتاب سمت قیطریه س....واقعا کار ایشون حرف نداره.....‌خیلی خیلی حرفه ای راهنماییم کردن.....خیلی قبولشون دارم و واقعا پیشنهاد میکنم برای حل مشکل کوچولوتون از راهنمایی ایشون استفاده کنید.درضمن من قبلا هم اسم ایشونو تو چنتا تبادل نظر دیگه خونده بودم و واقعا همه ابراز رضایت داشتن