2777
2789
عنوان

خواستگار

407 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خواستگاربرام اومده همه چیمون بهم میخوره اما مشکل پدر پسر هست من و خاستگارم هردو  نامزدی «عقد» ناموفق داشتیم به پدر پسره نگفتن که من عقدناموفق داشتم چون پدره گفته من دختری میخوام که حتی نامزدی ناموفق هم نداشته باشه و دست هیچکس بهش نخورده باشه مادر پسره هم به خانواده ی ما گفته خواهش میکنم به شوهرم نگید مهم پسرم هست که پذیرفته 

درحال حاضر من بسیار از پدره بدم اومده چون پسرخودش هم نامزدی ناموفق داشته و خیلی هم حرف بی حسابی میزنه که دختری میخوام که حتی نامزدی ناموفق هم نداشته باشه و دست هیچکس بهش نخورده باشه حالا مادرپسره ردکردیم باز میاد التماس ما خوشمون اومده جواب مثبت بدید من چه کنم بااین مادر و پدر پسره؟ ایا به پدره خودم بگم ؟

آیا مادره رو دوباره ردش کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که ردش کردی پس مسئولیتی در قبال گفتن واقعیت به پدرش ندارید

به مادرش بگید هرموقع با اطلاع همسرتون از عقد ناموفق من و رضایت خودشون با هم اومدین خواستگاری من بهتون جواب میدم 

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.

بگین پدره رو متقاعد کنین و بیاین اوکی! 

اونا دیگه خودشون میدونن چیکار کنن یا میرن یا با پدر راضی بر می گردن! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
😔 خیلی بده منم نامزدیم بهم خورد امشب

عقد یا نامزدی! 

چرا گلم؟ 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍