2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من خیلی زود وارد زندگی مشترک شدم بخدا دلم میخاد یکم واس خودم باشم بگردم نه که همش درگیر زندگی متاهلی

من یه مامان کوچولویه هشتادو یکی ام که صاحب یه پسر یک ساله که زندگیمه😍دوست دارم پسرم ❤امیدوارم بتونم برات مامان خوبی باشم..😊😊😊

منم چن روزه به شوهرم میگم بزار برم خونه خواهرم چن روز بمونم نمیزاره میگه پس من چکار کنم😑😑😢

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
البته من خیلی زود وارد زندگی مشترک شدم بخدا دلم میخاد یکم واس خودم باشم بگردم نه که همش درگیر زندگی ...

من خیلی زود و الکی ازدواج کردم . اصلا نمیدونستم ازدواج چیه تو 21 سالگی با اولین خواستگار نه فاشقانه بود نه عاقلانه

من خیلی زود و الکی ازدواج کردم . اصلا نمیدونستم ازدواج چیه تو 21 سالگی با اولین خواستگار نه فاشقانه ...

اگ بگم من چند بودم ازدواج کردم باورت نمیشع

من یه مامان کوچولویه هشتادو یکی ام که صاحب یه پسر یک ساله که زندگیمه😍دوست دارم پسرم ❤امیدوارم بتونم برات مامان خوبی باشم..😊😊😊

امروز دوتا اتفاق بد افتاد یکیش یکی از همکارام فوت کرد دومی زلزله ۵/۷ریشتری ک کلی ب مردم شهرم خصارت وارد کرد😥😥😥البته خداروشکر خسارت جانی نداشت.الانم خیلی خسته‌م ولی خوابم نمیبره.چون اعلام آماده باش کردن.امکانش هست

کجایین ؟همکارت چه جوری فوت کرد ؟خدا رحمتش کنه

همکارم هفته پیش توی خونه با کپسول گاز ۹۰درصدسوخت.پسرجون تک فرزند.خیلی براش ناراحت شدم.ایلامی بود.خوزستانیم.امروز خوزستان زلزله امد