2789

اره بچه درشت باشه مینویسن سزارین در کل سودی برات نداره این روش چون درد طبیعی و خلاصه باید بکشی من جاریم از یه ترفندی استفاده میکنن میرن بیمارستان داد و بی داد که نمیتونیم طبیعی بعد سزارین شد در هر صورت درد و باید کشید.

بهتره از قبل با پزشکت هماهنگ کنی سزارین میخوای بشی که شیک و مجلسی بری دنیا بیاری

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه زیاد چاق بشه دیابت یا بیماری قلبی میگیره لگنتو معاینه میکنن اگه تنگ باشه سز میشی اگه بچه سرش بالا باشه سز میشی تو شیکمت مدفوع کنه سز میشی طناب دور گردنش باشه سز میشی و دلایل دیگه

خیلی چیزا،بچه به پا یا همون بریج باشه، لگن مناسب نباشه،دردها شروع بشه اما روند زایمان خوب پیش نره و ...اما خب بیشترش مربوط به همون موقعست

من خودم کیسه آبم پاره شد،رفتم زایشگاه،درد هم نداشتم اصلا،خلاصه نوار قلب گرفتن از بچه و گفتن نمیشه صبر کرد و سزارین کردن

جفتم پایین بود سز شدم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
سزارین خیلی درد داشت؟چیزای وحشتناکی شنیدم

ببین هم طبیعی هم سزارین تو افراد مختلف متفاوته.من سزارین بودم از نوع وحشتناک با درد فراوون و .... اما دور و ورم کسایی بودن که سزارین شدن خیلی راحت و بدون درد خاصی.

سزارین خیلی درد داشت؟چیزای وحشتناکی شنیدم

برای من اصلا وحشتناک نبود. بیمارستان دولتی هم بودم چون شهرمون خصوصی نداشت

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
چجوری بود دردش ؟

فقط شب اول که گفتن باید راه برید یکم سخت بود. دردش قابل تحمل بود و با مسکن اوکی بودم. سه روز بعدش حالم خوب بود و راحت به بچه م شیر میدم.‌بعد یک هفته هم کارای بچه مو خودم انجام دادم. کلا خاطره بدی از سزارین ندارم.

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)