2777
2789

براش جایزه در نظر بگیر مثل شکلات یه بستنی یا هرچی که میتونی‌خواهر زاده‌ی منم همینطور بود با این روش روزی صد بار میگفت دستشویی دارم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شانس من خیلیم بد غذاس اصلأ اهل خوراکی نیس

یعنی اصلا هیچی دوست نداره که سر شوقش بیاره؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

شما باید تغییر عادت بدید براش . سر یک تایمی که میدونید  باید تخلیه بشه ببریدش  سرپا بگیریدش  تا عادت کنه  به دفع و دو سه بار که این تغییر رو دادید بهش حالا بازم  یه تغییر جدید دیگه براش بوجود بیارید  اینبار بنشونیدش روی صندلیش که  بتونه خودش  در حالت استراحت و نشسته دفع داشته باشه و بعد از مدتی   حدودا  ۵ ماه بعدش   اگر قادره بنشستن   روی فرنگی  خب باید به این نحوه عمل کنه . برابر با سنش البته  من نمیدونم  چند وقتشه. ببین به کدوم این راهکار تناسب داره انجامش بده. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792