2777
2789
عنوان

رنگ در بارداری

197 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من میخوام موهامو این مدلی رنگ کنم چون تو عقدباردار شدم هی هنوز هیکس بجز مادرمو مادرشوهرم نمیدونن باردارم هی بهم میگن رنگ بزارو فلان منم میخوام این رنگو بزارم چون دکلره از ریشم نیس فک نکنم مشکلی پیش بیاد عکسو نگاه کنید

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رنگ مو ریسک سرطان در نوزاد و مشکلات چشمی نظیر آب مروارید مادرزادی رو در بچه به شدت بالا میبره، گور بابای حرف مردم، سلامتی بچه از همه مهمتره، حتی رنگهایی که دکلره هم نخواد ،حتی حنای طبیعی هم ضرر داره ،نکن

رنگ نکنی بهتره

وای مجبورم چون احساس میکنم کم کم دارن شک میکنن هایلایت میکنم موهامو دکلره هم به ریشه نمیرسه فک نکنم ضرر داشته باشه

عزیزم رنگ مو ریسک سرطان در نوزاد و مشکلات چشمی نظیر آب مروارید مادرزادی رو در بچه به شدت بالا میبره، ...

آخه عزیزم فک کنم دارن کم کم بهم مشکوک میشن اصلا نمیخوام کسی بدونه اصلا براهمون واینکه هایلات میخوام بکنم اصلا به ریشه نمیخوره که از ریشه دوسه ساعت اونطرف تره

وای مجبورم چون احساس میکنم کم کم دارن شک میکنن هایلایت میکنم موهامو دکلره هم به ریشه نمیرسه فک نکنم ...

حالا باز رنگ بدون دکلره یه چیزی

ضرر رو که داره ولی تصمیم با خودته

به نظرم حرف مردم اهمیتی نداره بخوای آسیبی به جنین برسونی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
آخه عزیزم فک کنم دارن کم کم بهم مشکوک میشن اصلا نمیخوام کسی بدونه اصلا براهمون واینکه هایلات میخوام ...

الانم نفهمن وقتی دنیا بیاد با یه محاسبه ساده میفهمن تو عقدت باردارشدی..واس چی سلامتیه بچتو به خطر میندازی؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
آخه عزیزم فک کنم دارن کم کم بهم مشکوک میشن اصلا نمیخوام کسی بدونه اصلا براهمون واینکه هایلات میخوام ...

بالاخره که چی، ماه های بعد که میفهمن! من علمی دقیق بهت گفتم ، چون رشته تحصیلیم این هست، حالا خود دانی

خوب بالاخره که میفهمن!

ولی اگر خیلی واست مهمه مردم میگن رنگ کن، حداقل رنگ موی بدون آمونیاک بخر  یه رنگ معمولی کن نه هایلایت 

نمانده در دلم دگر توان دوری...چه سود از این سکوت و آه از این صبوری...❤️🩹

عزیزم سلامتی نی نی تو دلت مهم تره یا حرف و مشکوک شدن اونا،عروسیتون نزدیکه؟؟؟

الان یه هفته تغریبا از عروسیم گذشته