2821
2789
عنوان

وای ترسیدم☹

225 بازدید | 9 پست

سلام من دوتا بیبی زدم تاپیکای قبلم گفتم کاملا مثبت شدن وپررنگ فقط  زیر دلم درد میکنه خیلی و خبرنداشتم ازبارداری خیلی کارای سنگین کردم ازطرفی ازمایش کارپیش اومد نشد برم بعد الان میترسم دوهفته پیش لکه بینی داشتم و الان خوندم میگن خارج رحمی باشه یاسقط درد زیرشکم میگیری بعدشم میگن خون توادرار باشه مثبت میشه بیبی اخه شب زدم صبحم زدم مثبت شد میترسم😐😐😐😐😐😐 اروموقرار ندارم برم سریع ازمایش بدم 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نترس چیزی نیست چرا دکتر نرفتی وقتی فهمیدی بارداری؟

خونه‌مادرمم شوهرم امروز پرواز داشت ک بیاد گفتن وایسا باشوهرت برو

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
مبارک باشه، سعی کن سه ماه اول کارهای سنگین نکنی یا بین کار استراحت کنی

میترسم الان نکنه سقط بشه اخه نمیدونستم کلی کارای سنگین کردم

میترسم الان نکنه سقط بشه اخه نمیدونستم کلی کارای سنگین کردم

نترس من بارداری دومم چند بار از پله پرت شدم تو سالن سر خوردم ... هیچ اتفاقی نیفتاد ولی وقتی زیاد فعالیت داشتم شکنم درد می گرفت سفت میشد نی نی تکون نمی خورد، رعایت کنی اتفاقی نمیفته

چرا حتما با شوهرت؟😑😐😶

نمیدونم 😐 

2824
2823
2791
2779
2792