2777
2789
عنوان

مسدود شدن واتس آپ لطفا کمک کنید

2706 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من به طور همزمان از دو واتس آپ استفاده میکنم اوجی و واتس آپ اصلی الان برام پیام اومده اوجی رو حذف کن و گرنه مسدود میشم راهی دیگه ای نداره کسی اطلاع نداره آخه چون شاغلم حتما دو تا واتس آپ باید داشته باشم

واتس اپ بزینس نصب کناندروید گوشیت 7 به بالا باشه میتونی دوتا یوزر با همون یه واتس اپ داشته باشی

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما منم مسدود شده چیکار کنم درست شه توروخدا بگید من گروه های درسی دارم😭 ی گروه هم دارم ک مال فروش مح ...

عزیززممممم ... بیا کمکم کن😭😭😭من یک پیام واسه تعداد زیادی شماره فرستادم ، یهو واتساپم قطع شد ... گفت اطلاعات پیاماتون و دستگاهتون رو بررسی میکنیم 😭 الان یعنی به گالریم دسترسی پیدا میکنن؟😭😭😭😭 نوشته بازبینی 24 ساعت طول میکشه😭الان بعد 24 ساعت درست میشه ؟؟؟ پیامام همه ماک میشن ؟ یا برمیگردن؟😭

عزیززممممم ... بیا کمکم کن😭😭😭من یک پیام واسه تعداد زیادی شماره فرستادم ، یهو واتساپم قطع شد ... گ ...

ربطی ب گالری و عکسا نداره نترس دسترسی پیدا نمیکنن

منم گروه داشتم اومدم اد زدم واس این یهو پرید حالا حذفش کن بعد ی روز یا دو روز دوباره نصب کن درست میشه مال منم اینطور شد پیامای شخصی و پیامای گروها پاک میشه اما خود گروه پاک نمیشع

عزیززممممم ... بیا کمکم کن😭😭😭من یک پیام واسه تعداد زیادی شماره فرستادم ، یهو واتساپم قطع شد ... گ ...

سلام عزیزم خوبی ؟نوشته بودی واتساپ مسدود شده پیام برای چند نفر فرستادی مسدود شدی دقیقا منم به همین مشکل برخوردم ،چیکار کردی اکی شد ؟من به پشتیبانی واتساپ ایمیل زدم گفت دو سه روز کاری جواب میدم خود واتساپ زده بازبینی‌شده ۲۴ساعت طول می‌کشه ،میخواستم ببینم چند روز واتساپ نداشتی بعد وصل شد 

ربطی ب گالری و عکسا نداره نترس دسترسی پیدا نمیکنن منم گروه داشتم اومدم اد زدم واس این یهو پرید ح ...

سلام عزیزم خوبی ؟نوشته بودی واتساپ مسدود شده پیام برای چند نفر فرستادی مسدود شدی دقیقا منم به همین مشکل برخوردم ،چیکار کردی اکی شد ؟من به پشتیبانی واتساپ ایمیل زدم گفت دو سه روز کاری جواب میدم خود واتساپ زده بازبینی‌شده ۲۴ساعت طول می‌کشه ،میخواستم ببینم چند روز واتساپ نداشتی بعد وصل شد 

سلام عزیزم خوبی ؟نوشته بودی واتساپ مسدود شده پیام برای چند نفر فرستادی مسدود شدی دقیقا منم به همین م ...

سلام قشنگم مرسی خودت خوبی

راستش دقیق یادم نیست چون فکر کنم مربوط به اوایل 🐘ترینگ واتساپ و اینستا بود اگه اشتباه نکنم

ولی بعد از یه هفته خودش اوکی شد کاری نکردم ب پشتیبانی ام نگفتم فقط واتساپو حذف کردم و بعد چند روز نسخه جدیدو آپلود کردم و موقع نصبش خودش اوکی شد🦋🤍