2777
2789
عنوان

تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 34 پست
پشت ماشین وسطی با ماشین عقبی هستش ولی پشت ماشین جلویی با ماشین وسطیه

پینی باید ماشین وسطی جد فاصله رو با جلویش رعایت میکرد طوریکه اگه عقبی بزنه نخوره ب جلویی

خوشبختی جوونا صلوات ☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا من از پشت به ماشین شما میزنم باعث میشه شما با ماشینت به پشت ماشین جلوییت بزنی من باید به شما خسارت بدم و شما به ماشین جلویی چون حداقل به اندازه یک ماشین با ماشینی جلوتون باید فاصله رو رعایت کنید 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

با وسطیه چون فاصله طولی رو رعایت نکرده؛ولی اگه کسی ک زده با انصاف باشه میده اگه نباشه باید وسطی بده ماهم دقیقا دو ماه پیش همچین تصادفی کردیم ولی بیمه ما فقط خسارت عقب ماشین وسطی رو داده بود ک گفته بود هزینه جلوش با خودته چون فاصله طولی قانونی رو رعایت نکردی

تا بوده همین بوده....

هر کی از پشت به ماشینی بزنه اون مقصره ..شما هم که وسطی باید خسارت پشت ماشین جلویی رو بدی .‌‌خسارت پشت ماشین شما رو هم اون عقبی که زده

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
یعنی اون دهنت از الان تا قیامت سرویس😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پاره شدم😂😂😂😂😂😂😂😂

حواسم بهت هست 👀

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بخاطر همین رعایت فاصله طولی حداقل به احدازه یک ماشین مهمه که اگر کسی از پشت به شما زد بتونی کنترل کنی و نخوری به ماشین جلویی ولی متاسفانه الان کسی رعایت نمیکنه اغلب مویی با هم فاصله دارن

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد