2777
2789
عنوان

سوال خیلی مهم

139 بازدید | 26 پست

قبل از این‌که باردار بشیم باید چیکار کنیم؟ 

ازمایشی یا دارویی هست که حتما باید بخوریم؟ من یه کله اقدام کردم برای بارداری چون تنبلی داشتم؛ ولی الان که از موعدم گذشته این مسئله ذهنمو درگیر کرده

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

ن فقط اسید فولیک

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که هیچ ازمایشی ندادم..رفتم دکتر فقط گفت تا سه ماه اسید فولیک بخور..اونم یکماه خوردم..دوماه نخوردم بعدم اقدام کردیم و شد خداروشکر..دوباره شروع کردم اسید فولیک بخورم..همین

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑
باید سه ماه قبل اقدام فولیک اسید بخورید تست پاپ اسمیر و تیرویید هم انجام بدید

پاپ اسمیر رو من پرسیدم انجام بدم یانه دکترم گفت برا بالای سی سال اجباریه..منو گفت نیازی نیست.انجام نده..

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑
پاپ اسمیر رو من پرسیدم انجام بدم یانه دکترم گفت برا بالای سی سال اجباریه..منو گفت نیازی نیست.انجام ن ...

چه جالب، ولی من ۲۸ سالم بود دکتر گفت انجام بده

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

من ي دستور خوندم چون تنبلي داشتم پري نامنظم واسه همين پياز درماني كردم بعد برنج و نون تعطيل رژيم گرفتم چايي و قهوه تعطيل چايي سبز خوردم شب به دمنوش رازيانه و زنجبيل و دارچين ولي ي ماه انواع خونريزي و ترشح قهوه اي داشتم خلاصه تازه پاك شدم و همش در حال اقدامم ببينم جواب ميده يانه البته ي سري راه هم هست هنوز نرفتم اگه نشد اونارو امتحان ميكنم

خب الان من از موعدم گذشته. خیلی می‌ترسم که اگه حامله بودم، اتفاقی براش بیفته. دکتر زنان هم فقط برام ازمایش سوم پریود نوشت گفت هورمون مردانه دارم و تروئید هم ندارم. حالا ویکار کنم؟

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
راهي پيدا كردي به منم بگو 

برای چی؟

آزمایشای قبر از بارداری خیلی مهمن حتما برید انجام بدید ب دکتر بگید خودش میگه چی بخورید همون فولیک اس ...

برم پیش چه دکتری؟ـچه ازمایشی بگم؟

بي بي زدي؟

نه نزدم. به بی‌بی مطمئن نیستم. چون اگه نمونه غلیظ نباشه نشون نمیده

البته چند روز پیش زدم منفی بود. گذاشتم شنبه بزنم ببینم یازده روز بعد جوابش چیه