2777
2789
عنوان

کسی مرض ابرو کندن یا مو کندن داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7755 بازدید | 50 پست
کاش دست خودم بود من خودمم خسته خسته شدم صبح تا شب جلو آینه دارم مداد میکشم 

فکر اینو بکنین که شاید بچه هاتون با دیدن شما مبتلا بشن ..همت کنین و فکر کنم داروهای روانپزشکی هم در کنترل اضطراب که عامل اصلیه بی تاثیر نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر اینو بکنین که شاید بچه هاتون با دیدن شما مبتلا بشن ..همت کنین و فکر کنم داروهای روانپزشکی هم در ...

یه دختر ۱ساله دارم فکر شم میکنم که اگه یه روز میخواد مثل باشه دیونم می‌کنه بخدا خیلی عذاب کشیدم

سلام به همگی 

اگر این اختلال را دارید با هینوتیزم خوب میشید.من الان دارم درمان میشم خیلی خیلی بهتر شدم و کندن موهام به صفر رسیده.

دکتر حریری فلکه اول صادقیه کارش عالیه تئگوگل سرچ کنید و بخونید.

سلام به همگی  اگر این اختلال را دارید با هینوتیزم خوب میشید.من الان دارم درمان میشم خیلی خیلی ...

واقعا میگین خونه ام سازمان برنامه اس دکترش خوبه هزینش چقدره خودم خسته شدم دنبال درمان هستم 

سلام عزیزم شماره داری به منم بدی خدا خبرت بده

عزیزم من اصفهانم. روانپزشک و روانشناس بردم چند جلسه تا خوب شد ولی از اسفندماه که کرونا اومد و مدرسه و مهمونی رفتن ها تموم شد و ساعت های زیادی توی خونه و متاسفانه با گوشی موبایل هست دوباره به صورت خفبف بیماریش برگشته

به ابروهاش دیگه دست نمیزنه ولی مژه هاش همیشه داغونن

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام به همگی  اگر این اختلال را دارید با هینوتیزم خوب میشید.من الان دارم درمان میشم خیلی خیلی ...

چکارمیکنی ؟اون دکتره توشهر من نیست.من داغون شدم

ابروهای من بحدی زیبا بود هرکی میدید تعجب میکرد.حتی خلیا میگن که چشم خوردم اینطور شدم.ابروامو کامل خالی کردم😭😭😭😭😭😭😭

یا خداااا 😑😑 من مشکلاااات زیادی داشتم و دارم شاید به خاطر اونه 

بیا تاپیکم راجب این مشکل دور هم باشیم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5770516/کسانی-ک-موهاشون-ناخون-هاشونابروهاشونمژه-هاشون-میکنن-بیاید-دور-هم-جم-بشیم-ب-هم-ان?postId=173584252

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد