2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

257 بازدید | 28 پست

جاریم تازه زایمان کرده...من دیروزرفتم سربزنم...هنوزتاخواستم بشینم خواهرشوهرم منوصداکردکه بیاتواشپزخونه.....گفت بیاباهم گوشت هارو خرد کنیم ...منم تاحالاحتی خونه خودمون گوشت ریزنکردم... ودختربرادرشوهردیگم که ۱۷سالشه روصدازداون اومدبامن گوشتهاروریزکنیم....بعدهمین خواهرشوهرم برداشت گفت که چقدردستهای ساراسفیده .سارادختربرادرشوهرمه...ونگاهدستهای خودش ومن کرد..من که میدونم دستای من واونومقایسه کرده....واصلابرای من شیرینی نیاوردندتعارفم کنن.در.همین حین بچه ی من وخواهرم که کوچیکه اومدن توی خونه (خواهرم ۷سالشه) وسلام کردن...اصلانه مادرشوهرم نه هیشکی حتی جواب سلامشونم ندادوهیچی...بماندکه چقدربچه جاریمونازمیکنن وقربون صدقش میرن..جاریم درازکشیده بودوپشتش به مادرشوهرم...انگارنه انگار...همونجوریم قربون صدقش میرن...به من که میرسن منواسکل فرض میکنن...حالم بهم میخوره ازخودم بخاطرخوبیهایی که بهشون کردم...منم ناراحت شدم وخداحافظی کردم واومدم خونمون...خیلی حرص خوردم به شوهرم میگم بهشون بگومیگه ول کن خانواده من عقل ندارن وهنوز دست آخر مارومقصرمیکنن😤😤اینم ازمنطق شوهرم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم نرو دیگه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
عین شوهرمن همش میگه عقل ندارن ولی من که میدونم بمن‌میرسه بی عقل میشن 

دقيقا حرف دلمو زدي افرين

به ما ميرسن بي عقل ميشن

واسه بقيه همچين بزار و وردار ميكنن

جواب ابلهان خاموشيست
2823
2791
2779
2792