2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ک ماه بعدباردارمیشی عزیزم.منم امروزبایدمیشدم ک هنونشدم .البت پریامم منظم نیس دلدرد و کمر دردمیگیرم باز ول میکنه ترشحم خیلی دارم .دعاکنیدباردارباشم.لطفا🙏

من نیازی  ب گرد بودن زمین ندارم ی موقه ی ادمی میشم ک تاحالا ندیدی
انشالله ک ماه بعدباردارمیشی عزیزم.منم امروزبایدمیشدم ک هنونشدم .البت پریامم منظم نیس دلدرد و کمر درد ...

ایشالا عزیزم ...

ادمهارو قضاوت نکنید فقط بخاطر اینکه گناهانشان با گناهانتان فرق دارد ....
وای موهای تنم سیخ شد😍 یعنی الان قطعی شده؟

اوهوم😍😍😍😍البته استراحت مطلقم و گفتن باید ازمایشام تکرار کنم چون کمر دردم زیاده ولی فعلا قطعیه😍😢

انشالله واست میمونه عزیزم خدا خونتونو با وجودش روشن کنه انشالله😍😍😍😍😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
انشالله واست میمونه عزیزم خدا خونتونو با وجودش روشن کنه انشالله😍😍😍😍😍

ایشالا ... مرسی عزیزدلم

تحت نظر یه دکتر خوب باش. کمر درد که طبیعیه ولی اگه زیاد شد و خدایی نکرده لک بینی داشتی بهت شیاف میده.

خلاصه اینکه این اوایل رو خیلی مراقب باش تا جاش سفت بشه عزیییزم فندق خاله 

😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
تحت نظر یه دکتر خوب باش. کمر درد که طبیعیه ولی اگه زیاد شد و خدایی نکرده لک بینی داشتی بهت شیاف میده ...

مرسی عزیز دلم .. وای که چقد ارامش داد حرفات بهم . من خواهر ندارم ی لحظه دلم خوش شد به بودنت ... همیشه باشی دوست جون

2790
2778
2791
2779
2792