2777
2789
عنوان

خيلي بي حوصلم😕

75 بازدید | 7 پست

من خيلي بي انرژيو بي حوصلم نميدونم چيكار كنم كلي از كارام تو خونه مونده😕 اصلا دل ودماغ انجامشو ندارم اكثر اوقات اينطوريم نميدونم چيكار كنم تو رو خدا يه راه حلي نشونم بدين😑 جديدا حس ميكنم زود يه مساله اي رو به دل ميگيرم حتي از مامانم😐 نميدونم چه خاكي به سرم بريزم

حتما نزدیکه پریودته😁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

منم اینجوری شدم جدیدا😟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتماکمتر بیرون میری وهمیشه خونه ای منم بعصی وقتا اینطوری میشم خیلی حس بدیه بروباشگاه خرید 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

منم مثل توام ولی کارای خونه رو مرتب انجام میدم چون خونه کارام بمونه اخلاقم بد وبدتر میشه ولی در کل بی حوصله و بدون انرژیم😔

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
حتماکمتر بیرون میری وهمیشه خونه ای منم بعصی وقتا اینطوری میشم خیلی حس بدیه بروباشگاه خرید 

خوب بچه كوچيك دارم مامانم خيلي كمك دستمه ولي بازم هرجا و هركار رو نميتونم انجام بدم همه چيزم بدوبدوئه

بر عكس من زن داداشم بمب انرژيه البته تفاوتهاي خيلي بزرگي بينمون هست شايد دليلش اين باشه، خيلي دوس داشتم مثل زن داداشم پر انرژي باشم ولي گذشته ولم نميكنه😑 مشكل من اينه كه نميتونم از گذشته دست بكشم