2821
2789
عنوان

دروغ

282 بازدید | 26 پست

چرا بعضی عادت دارن شخصیت اصلی شون پنهان کنند، 

مثلا همین سایت 70 درصد مرد هستند ولی اکانت درست می کنن با عنوان دختر یا زن

یا مثلا  تاپیک میزنن به عنوان فامیل 

%دختره 15 ساله عاشق😏 شده بعد میگه (دخترم دایی م عاشق یکی از پسرا فامیل شده،، الان دختر دایی م چیکار کنه که بفهمه پسره هم دوس ش داره) +بعد تاپیک های همین دختره رو نگاه کنی، تاپیک قبلی زده من عاشق یه پسرم چیکار کنم🤔

الان اگه  کسی تو جایگاه خودش باشه  ،  گناهه

الان یه تاپیک بزنیم ( بوسیدن)  95 درصد از مردا اکانت جنس مونث درست می کنن ببینند متن ش چی هست، و خانم ها چی جواب دادن. 

بعضی ها هم میگن خانمم خوابه من با اکانت ش اومدم 

اصلا خودت باش، کسی که با تو آشنا نیست، از چی ترس داری، 

چی بگم والا 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اين امار هفتاد درصد كاربرها مرد هستن  از كجا اومد؟

یه تاپیک بزنم در مورد زن بزن، بعد اکانت ها رو بخون، از متن گذاشتن شون معلومه، اگه یکم  ناحیه خاکستری مغز کار کنه،، ادم میفهمه 

درصدت تو حلق مردا😜 ولی خب درست میگی منم بدم میاد خب عین ادم به عنوان مرد بیان تازه به عنوان زن درخ ...

خب  اونا هم یه تاپیک بزارن، سوالای مردونه،، مثلا چه طوری منشی مطب را شیفته خود کنیم(بعد ببینین خانم میاد با اکانت مرد) 

ناموسا ی عده دیگه واقعا توهم میزنن

رفتن ی عده ب نی نی یار گفتن  من اقام چون اقایونو ریپلای میکنم یا تگ میکنم.😑😂😂😂.اصلا نمیفهمم تو مجازی تهمت زدن دیگه چ جورشه ...

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

70 درصد که فکر نکنم. یعنی این قدر مرد بیکار داریم که با وجود فیس بوک و تل و... بیان توی سایت اقدام و شیردهی و خاله زنک بازی؟ 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
ناموسا ی عده دیگه واقعا توهم میزنن رفتن ی عده ب نی نی یار گفتن  من اقام چون اقایونو ریپلای میک ...

اتفاقا من تاپیک یکیشون رو دیدم سربسته داشت می گفت ولی خیلی تابلو بود  کلی هم تهمت به جوانمرد بیچاره زدن. 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️