2789
عنوان

شیر خشک چی ...

68 بازدید | 11 پست

پسرم دو ماهشه، شیر خودمو میخوره، ولی وقتی بیرون میریم سخته شیر دادنش، میخوام واسه بیرون رفتن شیر خشک بخرم

چه نوع شیر خشکی بخرم که خوشش بیاد و خوب باشه، چون شیر خودمو فقط میخوره عادت نداره

نزدیک ترین طعم به شیر مادر نان هست

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خودت رو بدوش و بزار تو یخچال تا یکم خنک بشه بعد ببر بیرون با خودت و هروقت گرسنه شد بهش بده

آره این از هر شیر خشکی بهتره

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
چرا بعضیا میگن تروویتال نزدیکه به شیر مادر، گیج شدم والا

نمیدونم اینو که گفتی اسمشم نشنیدم من بعد زایمانم دو هفته بستری شدم بعد پیش دکتر گریه کردم که نمیتونم به بچم شیر بدم دکتر گفت نان خیلی نزدیکه به شیر مادر 

تا چند وقتگی دادی؟

تا یک سالگی...دارو شیرمو کاملا خشکوند