2777
2789

مال من پسر خالمه😑

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همش فک میکنم چطو روشون میشه😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

فامیلی اصلا خوب نیست, دست و بالم آدم می بنده, هبچ کار نمیشه کرد

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

خب اونا این حسو ندارن معمولا تو خانواده های بسته دیگه حس نمیکنی برادرته چون پیشش راهت نیستی پس به چشم برادر خواهر نمیبینن همو به یه چشم دیگه میبینن  

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰

منم زن پسرعمم.اینکه شناخت روش داری خیلی خوبه بهتر اخلاقای خودش و خانوادشومیدونی ولی بدیش اینه ک هیچ کاری واست نمیکنن میگن اینکع فامیله ایرادنمیگیره از اون طرفم ۱۰برابر ازت توقع دارن میگن باید ی فرقی با غریب داشته باشه

به نطرم فاميلي عاليه

از همه چيز هم خبر دارن و...

غريبه خوب و بد داره شانس نداشته باشي ي شارلاتان بياد بيچاره ميشي

اين نظر منه نريزيد سرم لطفا

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن